Search icon

DJ BeatHound

DJ BeatHound

DJ's
Engels
Boeken op aanvraag

DJ voor feesten en gelegenheden, gespecialiseerd in Future en Deep House, Moombahton en Trap/Future Bass. Kan ook werken met een voorgeselecteerde tracklist/vooraf aangeleverde muzieklijst/database.
-Bringing the beat in need-
Ik ben een DJ uit Utrecht, ervaren met het draaien van verschillende vormen van House, Moombahton, Trap en Future Bass. Ik ben buiten deze stijlen goed in staat om in elk genre een passende mix te bieden om jouw feestje of partij in hogere sferen te brengen. Ik draai natuurlijk het liefst met mijn eigen muziek omdat ik deze goed ken, maar kan prima overweg met verzoekjes en vooraf doorgegeven tracklists. De aangegeven tijdsduur is voor alles dat onder House valt. Ondanks dat ik altijd bezig ben met het uitbreiden van mijn database kan ik binnen Moombahton en Trap/Future Bass maar een uur muziek verzorgen. Mijn persoonlijke challenge is het verrassen van het publiek met onverwachte klassiekers, maar wel in een moderne remix! Om te horen wat ik kan kun je mijn stream op SoundCloud bekijken onder DJ_BeatHound
Shows
DJ BeatHound
DJ BeatHound

Vanaf285

Genres
House

Videos
 • Rob Boskamp
  Rob Boskamp

  Vanaf750 House DJ's

  Dance ClassicsDisco
 • Buren van de Brandweer
  Buren van de Brandweer

  Vanaf1495 House DJ's

  DanceElektro
 • DJ Sheila Hill
  DJ Sheila Hill

  Vanaf525 House DJ's

  House
DJ BeatHound boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct DJ BeatHound online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van DJ BeatHound net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

House DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

House DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ BeatHound beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

House DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ BeatHound liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ BeatHound wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ BeatHound boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

House DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.