Search icon

Soundcloud
DJ David Z

DJ David Z

DJ's
Nederlands
Engels
Eigen nummers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
DJ David Z is een House & Urban (Hip-Hop en RnB) DJ uit Amsterdam die ervaring heeft met het draaien van grote BBQ's tot een gevulde Ziggo Dome (2022). Zijn kracht ligt in het neerzetten van dikke club sets waarin hij je meeneemt terug in de tijd en verrast met diverse Pop, Hip-Hop en RnB nummers verwerkt in een house set met lekkere breaks en harde drops. Daarnaast zet hij ook geweldige sets neer met recente EDM en Urban muziek. Dus ideaal voor jouw club, festival, bedrijfs of openings evenement.
Shows:
 • DJ David Z - 3hr setVanaf400
Genres
DanceHouseLatinNineties / 90`sTechnoZeroes / oo`sTop 40

Foto's
 • Female Fusion
  Female Fusion

  Op aanvraag Dance DJ's

  AllroundDance
 • DJ Pedro
  DJ Pedro

  Op aanvraag Dance DJ's

  DanceTechno
 • Bram Weys
  Bram Weys

  Op aanvraag Dance DJ's

  DanceHouse

DJ David Z boeken doe je zelf!

Dance DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dance DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ David Z beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dance DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ David Z liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ David Z wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ David Z boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.