Search icon

Soundcloud
DJ David Z

DJ David Z

DJ's
Nederlands
Engels
Eigen nummers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
DJ David Z is een House & Urban (Hip-Hop en RnB) DJ uit Amsterdam die ervaring heeft met het draaien van grote BBQ's tot een gevulde Ziggo Dome (2022). Zijn kracht ligt in het neerzetten van dikke club sets waarin hij je meeneemt terug in de tijd en verrast met diverse Pop, Hip-Hop en RnB nummers verwerkt in een house set met lekkere breaks en harde drops. Daarnaast zet hij ook geweldige sets neer met recente EDM en Urban muziek. Dus ideaal voor jouw club, festival, bedrijfs of openings evenement.
Shows
DJ David Z - 3hr set
DJ David Z - 3hr set

Vanaf400

Genres
DanceHouseLatinNineties / 90`sTechnoZeroes / oo`sTop 40

Foto's
 • Team TNT
  Team TNT

  Op aanvraag Dance DJ's

  Eighties / 80´sFeest
 • DJ Jolanda van Remundt
  DJ Jolanda van Remundt

  Vanaf1500 Dance DJ's

  AllroundDance
 • Cedric la CruZz
  Cedric la CruZz

  Op aanvraag Dance DJ's

  DanceElektro
DJ David Z boeken doe je zelf!
Dance DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dance DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ David Z beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dance DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ David Z liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ David Z wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ David Z boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dance DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.