Search icon

Dj Erick Neba

Dj Erick Neba

DJ's
Nederlands
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Erick Neba, is a dutch musician, remixer and DJ. In 2010 he successfully finished his Sound Engineering education. Now he creates remixes in his own studio.
Shows:
 • Energieke dj sets met vol met bekende hits in een (tech) house mix.Vanaf750
Genres
DanceElektroHouse

 • Saxophonic (dj & sax)
  Saxophonic (dj & sax)

  Vanaf250 House DJ's

  HouseJazz
 • DJ Brand Rose & Jan on Sax
  DJ Brand Rose & Jan on Sax

  Vanaf900 House DJ's

  DanceHouse
 • DJ Generis
  DJ Generis

  Vanaf285 House DJ's

  House

Dj Erick Neba boeken doe je zelf!

House DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

House DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dj Erick Neba beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

House DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dj Erick Neba liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dj Erick Neba wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dj Erick Neba boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.