Search icon

DJ Frau Rosenrot

DJ Frau Rosenrot

Acts - clinics and shows
Beschikbaarheid opvragen

Na jaren in het magische Parijse nachtleven te hebben gedanst als showgirl avant la lettre, vond DJ Frau Rosenrot het tijd om een groter publiek te laten kennis maken met de fantastische muziek in de stijl van de burlesque jaren 30, 40 en 50 … Zij zal u fêteren op ´n fijne combinatie van “cocktail”-muziek, dansbare mambo´s, zoetgevooisde crooners, Hollywood film, jazz en de opwindende ritmes van de exotica-sound. Met haar ravisante verschijning, neemt ze u mee naar een tijd waar u zich waant in een wereld van beeldschone pin-ups en femmes fatales, ruisende tule rokken en heren die u ten dans vragen in hun strak gesneden smokings … Droom mee met haar op de klanken van de muziek en waag een dansje op de dansvloer …
Shows
DJ Frau Rosenrot
DJ Frau Rosenrot

Prijs op aanvraag

Genres
Dance ClassicsEighties / 80´sInstrumentaalLatinSeventies / 70`sSixties / 60`s

 • Steampunk Steltenloper
  Steampunk Steltenloper

  Vanaf425 Theateracts

 • Vierdaagseloper standbeeld
  Vierdaagseloper standbeeld

  Vanaf460 Theateracts

 • Jeanne d'Arc
  Jeanne d'Arc

  Vanaf500 Theateracts

DJ Frau Rosenrot boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct DJ Frau Rosenrot online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van DJ Frau Rosenrot net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Acts - clinics and shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acts - clinics and shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ Frau Rosenrot beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acts - clinics and shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ Frau Rosenrot liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ Frau Rosenrot wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ Frau Rosenrot boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Acts - clinics and shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.