Search icon

Soundcloud
DJ Groove Monkey

DJ Groove Monkey

DJ's
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
DJ Groove Monkey is begonnen in 1982. Andere tijden met 12 inch vinyl platen en alle tijd om de hele maxi single te draaien. Er was geen high tech DJ apparatuur en draaitafel skills waren onmisbaar. Wat toen disco was, heet tegenwoordig Glitterbox, funky house, nu disco of disco house en de bekende tracks van toen zijn allemaal opnieuw uitgebracht. Herkenbaar en super aantrekkelijk voor een zeer breed publiek! Muziek die ook de huidige generatie in beweging brengt!
Shows:
 • DISCO IS ALIVE AND KICKING! Vanaf250
Genres
Dance ClassicsDiscoFunkNu-disco

Videos
Foto's
 • FAB (NL)
  FAB (NL)

  Vanaf250 House / Club DJ's

  DanceDance Classics
 • Jukebox Charley Vintage DJ
  Jukebox Charley Vintage DJ

  Vanaf1085 Vintage / Retro DJ's

  AchtergrondmuziekAllround
 • Nick Vall
  Nick Vall

  Op aanvraag House DJ's

  ElektroHouse

DJ Groove Monkey boeken doe je zelf!

Vintage / Retro DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Vintage / Retro DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ Groove Monkey beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Vintage / Retro DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ Groove Monkey liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ Groove Monkey wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ Groove Monkey boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.