Search icon

DJ Jolanda van Remundt

DJ Jolanda van Remundt

DJ's
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
DJ Jolanda van Remundt heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelgevraagde DJ met een duidelijke eigen muziekstijl maar ook zeer allround en zeer geschikt voor Cocktails. Sinds twee jaar draait ze op veel internationale en corporate events in Miami, Fort Lauderdale, Turks and Caicos (west Indies), Monaco, Valencia en Dubai. Ze trad onder andere op voor Luerssen, Bettini, Perrini en Feadship (SuperYaugts) maar ook in Nederland voor o.a. Houthoff Advocaten, Shell, Bries, Vesper, de Beukenhoff en Made in Holland. Zij bereidt nu een wereld tour in 2018 voor waarbij zij met live musici zal optreden en heeft haar eigen radio station waarbij zijn vermogende particulieren en Hotels bediend, gebruik makend van de meest geavanceerde hologram technieken. Naast DJ is zij ook model, actrice en schilderes. Voor de aangegeven vanaf prijs speelt DJ Jolanda van Remundt: - 4 x 40 minuten
Shows:
 • DJ Jolanda van RemundtVanaf1500
Genres
AllroundDanceHouseJazz

Videos
 • Uptown Collective
  Uptown Collective

  Vanaf1050 Dance DJ's

  AllroundDance
 • Diaz en Bruno
  Diaz en Bruno

  Vanaf1575 Dance DJ's

  ElektroPop
 • Badd Dimes
  Badd Dimes

  Vanaf525 Dance DJ's

  Dance

DJ Jolanda van Remundt boeken doe je zelf!

Dance DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dance DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ Jolanda van Remundt beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dance DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ Jolanda van Remundt liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ Jolanda van Remundt wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ Jolanda van Remundt boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.