Search icon

DJ Jordi

DJ Jordi

DJ's
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
DJ Jordi schakelt moeiteloos tussen stijlen en zorgt zo voor de perfecte combinatie voor jouw evenement. Met actuele hits draait hij ter plekke een fantastische dj-set voor jou in elkaar. DJ Jordi voelt aan wat jouw gasten willen horen. Beginnen uw gasten op uw feest mee te zingen? Dan passeert al snel een Nederlandstalige kraker de bühne. - Breed inzetbaar - Schakelt makkelijk tussen stijlen - Geschikt voor bruiloft en bedrijfsfeest
Shows:
 • DJ JordiVanaf350
Genres
AllroundFeestLevenslied / volksTop 40

 • Her00s from the Zer00s
  Her00s from the Zer00s

  Op aanvraag Feest DJ's

  FeestZeroes / oo`s
 • DJ Pascal Kusters
  DJ Pascal Kusters

  Vanaf475 Feest DJ's

  AllroundFeest
 • Lampegastuh
  Lampegastuh

  Op aanvraag Feest DJ's

  AllroundCarnaval

DJ Jordi boeken doe je zelf!

Feest DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Feest DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ Jordi beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Feest DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ Jordi liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ Jordi wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ Jordi boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.