Search icon

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Terwijl hij in de box lag (in 1980 welteverstaan) danste hij al mee op muziek die veel bij JP thuis aan stond. Dj JP is opgegroeid met muziek. Toen hij 19 jaar oud was ging hij voor de eerste keer mee met een drive-in show waar hij zijn eerste plaatje officieel voor een publiek heeft gedraaid. Vanaf dat moment wist hij dat dit was wat hij wou gaan doen. Hij heeft vanaf dat moment al het geld dat hij had gespaard gestopt in zijn eigen drive-in show. Toen hij zijn drive-in show op poten had heeft hij zijn eerste show gegeven bij het dorpfeest in Usquert. Na dit eerste optreden is hij voor meerdere feesten gevraagd dit varieerde van een feest in Den Helder tot Hoogeveen. (heel Nederland ) Maar het kon niet alleen blijven bij zijn drive-in show. Hij is op zoek gegaan naar discotheken waar hij mocht draaien als DJ zo kwam hij bij diverse discotheken uit. En er komen steeds meer discotheken bij waar hij kan draaien. Ook komen er steeds meer evenementen waarop DJ-JP te vinden is. Dit alles heeft hij te danken aan zijn stijl en presentatie. Je kunt natuurlijk draaien wat je zelf leuk vind maar je kunt ook inspelen op het publiek! Hij wil zichzelf altijd verbeteren op het gebied van draaien zowel met cd’s als vinyl. JP wil zichzelf meten met andere DJ’s en heeft daarom meegedaan aan vele grote DJ contest en zeker niet zonder succes. Hij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround DJ. Draaien doet hij met passie en hij heeft er dan ook veel plezier in om een avond gezellig te laten verlopen opdat iedereen het naar de zin heeft.
Shows:
 • DJ JPVanaf225
Genres
Allround

 • Saxophonic (dj & sax)
  Saxophonic (dj & sax)

  Vanaf250 Allround DJ's

  HouseJazz
 • DJ Rob Toonen
  DJ Rob Toonen

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundApres-ski
 • Jukebox Charley Vintage DJ
  Jukebox Charley Vintage DJ

  Vanaf1085 Allround DJ's

  AchtergrondmuziekAllround

DJ JP boeken doe je zelf!

Allround DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ JP beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ JP liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ JP wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ JP boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.