Search icon

DJ Kicken

DJ Kicken

DJ's
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Als u denkt die naam Kicken die ken ik toch , dat kan kloppen want hij is de broer van Patrick Kicken (Veronica). Deze allround DJ is al jaren actief als allround DJ en uitermate geschikt op avonden waarbij de muziek niet te veel mag afwijken van reguliere avond. DJ KICKEN is 2005 en 2008 verkozen tot populairste party DJ van dat jaar en in niet alleen actief in Nederland en België, maar ook in Spanje en Oostenrijk en andere vakantiebestemmingen. Diverse hits staan al op zijn naam, waaronder: “Ain’t no party like an alcoholic party” samen met MC-Q en Joyze, deze plaat is inmiddels een begrip geworden onder het uitgaans publiek. The Foxy on Tour Show: Een avondvullend semi-erotisch programma voor clubs, discotheken en andere feesten! Deze interactieve show wordt aan elkaar gedraaid door DJ Kicken. Wat kunt u verwachten tijdens deze show? DJ Kicken Twee sexy danseressen Striptease act Give-aways voor de bezoekers De promotiedames delen gedurende de show gratis Foxy Magazines, gadgets, t-shirts en DVD’s uit!
Shows:
 • DJ KickenPrijs op aanvraag
Genres
AllroundFeest

 • Dj Chiel van Tongeren
  Dj Chiel van Tongeren

  Vanaf525 Allround DJ's

  Allround
 • De Zingende DJ
  De Zingende DJ

  Vanaf995 Allround DJ's

  AllroundFeest
 • Blake Brix
  Blake Brix

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundDance

DJ Kicken boeken doe je zelf!

Allround DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ Kicken beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ Kicken liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ Kicken wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ Kicken boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.