Search icon

DJ On The Move

DJ On The Move

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Geen snoeren, geen boxen, geen stroom maar wel Disco! De Gentleman Dj is nu ook mobiel, met een hip wit en mobiel discomeubel is de Gentleman DJ te boeken voor ontvangst van uw gasten bij de entree, gezellig bij de bbq, feestlocaties zonder stroom, op festivals en zelfs op het strand. De Gentleman DisGo blijft een avondvullende one-man show. The Gentleman DJ is uw DJ, Gastheer en Zanger deze avond. Hij draait netjes in pak de gewenste muzikale sfeer en zingt in thema drie blokken van Jazz tot Disco. Dit programma is zeer geschikt voor de kleinere feesten en dus tegen een betaalbare prijs. De sterke kant van the Gentleman DJ zijn de overtuigende zangblokken in thema! Deze zangblokken zijn bijzonder interactief en stimuleren de weg naar de dansvloer.
Shows:
 • DJ On The MoveVanaf795
Genres
AllroundDance ClassicsDiscoFeestJazzPopRnBRockTop 40

Videos
 • Retro DJ Charley Met div. DJ booths
  Retro DJ Charley Met div. DJ booths

  Vanaf525 Allround DJ's

  AchtergrondmuziekAllround
 • DJ Wicky
  DJ Wicky

  Vanaf575 Allround DJ's

  AllroundDance Classics
 • Miss DJD
  Miss DJD

  Vanaf375 Allround DJ's

  Allround

DJ On The Move boeken doe je zelf!

Allround DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ On The Move beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ On The Move liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ On The Move wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ On The Move boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.