Search icon

Dj Rieg

Dj Rieg

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Eric begon al met draaien op schoolfeesten op de leeftijd van 14 jaar, inmiddels is Eric een graag geziene dj op diverse feesten in het land, o.a.: De Toppers, Nijmeegse 4 daagse, De Laak Nijkerkerveen en nog meerdere locaties. Eric werkt met diverse bekende Nederlandse artiesten o.a. met Lange Frans en Mick Harren. Door zijn zeer uitgebreide muziek keuzes kan Eric moeiteloos elke avond tot een feest maken!
Shows
Dj Rieg
Dj Rieg

Vanaf550

Genres
Dance ClassicsDiscoHouseTechno

 • DJ Galaga
  DJ Galaga

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundFeest
 • FELLA
  FELLA

  Vanaf200 Allround DJ's

  DiscoHipHop
 • Hans Travolta
  Hans Travolta

  Op aanvraag Allround DJ's

  Eighties / 80´sSeventies / 70`s
Dj Rieg boeken doe je zelf!
Allround DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dj Rieg beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dj Rieg liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dj Rieg wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dj Rieg boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.