Search icon

DJ Rob Hukema

DJ Rob Hukema

Drive-in shows
Nederlands
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
DJ Rob Hukema begon al in 1997 op zijn 16 jarige leeftijd te draaien op feesten en partijen, Hij was toen veel te zien bij Cafe Bubbels, Woody's, Cafe de Babbelaar, Cafe De Kluif in Purmerend DJ Rob Hukema Draait nu tussen door hele land, De laaste tijd veel in Mierlo, Ermelo, Purmerend, Ilpendam, en nog veel meer plaatsen. In 2018 Ging DJ Rob Hukema de studio in voor nieuwe single No Time en Feel Good In 2019 Kwam Killer working on the dancefloor uit En in 2020 Revolution en Dancing on my own Met heel veel suc6 kwam diverse videoclip van Rob op TV Oranje , en intussen diverse keren in de Top 1000, ook bij andere Radio stations in de top 200, of top 10, top 20 DJ Rob Hukema werkt met diverse bekende Nederlandse artiesten zoals: Ramon Beense, Tino Martin, Dario, Danny Froger, Yves Berendse en nog veel meer artiesten. door zijn zeer uitgebreide muziek keuzes kan hij moeiteloos elke avond tot een feest maken. Repertoire: Heerlijke mixen van de 70,80,90 tot het heden. Verzoekjes mogelijk! Prijzen: DJ Alleen zonder Geluid en Licht: 275- Excl Btw Kleine show 325 -Excl Btw, Geluid en Kleine Lichtshow Grote Show 425,- Excl Btw, Geluid, en Grote Lichtshow
Shows:
 • DJ Rob Hukema Met Geluid's apparatuurVanaf275
Genres
AllroundApres-skiCarnavalDanceDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestFifties / 50`sFoutHardcoreHardstyleHouseInteractief / Op verzoekKerstNineties / 90`sProgressive houseRock & RollSeventies / 70`sSinterklaasSixties / 60`sTechnoTop 40TranceZeroes / oo`s

Foto's
 • k-Beng
  k-Beng

  Vanaf1350 Allround

  AllroundDance Classics
 • The Originals
  The Originals

  Vanaf5995 Allround

  AllroundDance Classics
 • MOOD
  MOOD

  Op aanvraag Allround

  Allround

DJ Rob Hukema boeken doe je zelf!

Allround zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ Rob Hukema beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ Rob Hukema liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ Rob Hukema wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ Rob Hukema boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.