Search icon

DJ RoLo

DJ RoLo

DJ's
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Allround DJ, muziek vanaf de jaren 60 tot de laatste nieuwste club hits. Van borrel tot uitbundig swingende dansvloer.

DJ RoLo, De allround dj voor uw feest of event

Al meer dan 15 jaar professioneel actief op de meest uiteenlopende feesten: Bruiloft, Promotie, Bedrijfsfeest, Verjaardag, After Party en als resident in diverse Cafe’s en Clubs. Met zijn uitgebreide muziekcollectie van de beste klassiekers tot de laatste nieuwe club hits krijgt hij iedereen in beweging. Van borrel tot uitbundig swingende dansvloer, altijd de juiste muziek en volume. Top 40, dance, house, pop, rock, disco, soul, r&b, latin het is allemaal aanwezig. Naadloos mixt hij de nummers aan elkaar en gebruikt alleen zijn microfoon voor aankondiging van bijvoorbeeld de openingsdans of speciale act. Zowel met, als zonder apparatuur.
Shows
DJ RoLo
DJ RoLo

Vanaf450

Genres
AllroundDanceDiscoEighties / 80´sHouseLatinNineties / 90`sPopRnBRockSeventies / 70`sSixties / 60`sSoulTop 40Zeroes / oo`s

 • Team TNT
  Team TNT

  Op aanvraag Allround DJ's

  Eighties / 80´sFeest
 • Blake Brix
  Blake Brix

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundDance
 • DJ Didier Gutxi
  DJ Didier Gutxi

  Vanaf850 Allround DJ's

  AllroundDisco
DJ RoLo boeken doe je zelf!
Allround DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ RoLo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ RoLo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ RoLo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ RoLo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.