Search icon

Dj Samaya

Dj Samaya

DJ's
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ik ben een Dj die graag de interactie met het publiek op de dansvloer aangaat en door mijn inlevingsvermogen samen met hun het feest weet te maken. Ik neem desgewenst attributen mee om de sfeer nog meer te verhogen, denk aan disco verlichte brillen, bellenblaas machine, verlichte vleugels etc. een stukje extra entertainment om een memorabele avond neer te zetten.
Shows:
 • Een muzikale belevingVanaf300
Genres
Dance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestNu-discoPopReggaeSeventies / 70`sSoulTop 40

Foto's
 • DJ René de Waal
  DJ René de Waal

  Op aanvraag Allround DJ's

  Eighties / 80´sSeventies / 70`s
 • DJ JP
  DJ JP

  Vanaf225 Allround DJ's

  Allround
 • Peter Mans
  Peter Mans

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundDance

Dj Samaya boeken doe je zelf!

Allround DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dj Samaya beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dj Samaya liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dj Samaya wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dj Samaya boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.