Search icon

DJ Saxomax

DJ Saxomax

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
DJ Saxomax is een onderscheidende DJ. Want Saxomax is zowel DJ als saxofonist! En dat doet hij allebei als geen ander. Verrassend entertainment voor een bescheiden prijs! DJ Saxomax heeft verstand van muziek mensen EN hij kan geweldig saxofoon spelen. Niet meer dan logisch dat hij dit combineerde tot een act die het publiek steeds weer verrast! Want wie verwacht er nu dat de DJ plotseling naar voren stapt en met een spectaculaire saxofoonsolo het feest naar grote hoogten blaast? Juist! DJ Saxomax doet het. Met passie voor mensen en muziek. Ook ideaal voor kleinere feesten, want DJ Saxomax draait met een compacte geluidset die overal past.
Shows
DJ Saxomax
DJ Saxomax

Vanaf475

Genres
AllroundFeestJazz

 • DJ marcel
  DJ marcel

  Vanaf375 Allround DJ's

  Allround
 • Saxophonic (dj & sax)
  Saxophonic (dj & sax)

  Vanaf250 Allround DJ's

  HouseJazz
 • A-Matic
  A-Matic

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundEighties / 80´s
DJ Saxomax boeken doe je zelf!
Allround DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ Saxomax beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ Saxomax liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ Saxomax wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ Saxomax boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.