Search icon

DJ Senga

DJ Senga

DJ's
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze female DJ heeft een enorme passie voor muziek, en dit merk je ook in de daverende sets die zij draait. Wil jij zorgen dat jouw evenement/feest los komt? Boek dan DJ Senga!

Iets over mijzelf

Als klein meisje was ik al in de weer met muziek, muziekles, pianoles, muziek aan het opnemen, etc. Maar pas op mijn 40ste ben ik er echt iets mee gaan doen, eerst in een band gezongen en daarna mijn echte passie: “muziek als dj” verzorgen. Ik heb alle muziekstijlen mee *top 40* summerbeats* deep house* jaren 70-80-90* foute feestmuziek* melow* trance* dance* disco* dupstep* rock* jazz* soul* R&B* reggea* Nederlandstalig* techno* electrohouse* hardstyle* enz.* u kunt natuurlijk ook iets aanvragen. Tijdens uw feest kan ik, indien gewenst, zelf “live”een aantal nummers zingen. Misschien vind u het leuk om tijdens uw feest een voor uw speciaal nummer te horen, ook dat wil ik graag voor u verzorgen. Of u nou een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, sweet 16 party, ik verzorg dit graag voor u. Door in te spelen op de vraag van het publiek maak ik er een feest van. Ik vind het zo’n eer om een feest voor u te verzorgen en ik vind het een uitdaging om het iedereen naar de zin te maken….en dat lukt bijna altijd.

Waarom DJ Senga op uw bruiloft?

Ik heb veel passie voor muziek en sfeer en maak met de nodige professionaliteit uw avond tot een feest.

Hoe gaat DJ Senga te werk?

Communicatie vooraf is belangrijk….na een aanvraag maak ik graag een afspraak met u om te kijken of het klikt samen. Het is fijn om elkaar te ontmoeten zodat u een indruk kunt krijgen hoe de avond eruit komt te zien. Zo werken we samen om van uw feest een onvergetelijke te maken. Ik kom met professionele apparatuur, licht en geluid.
Shows
DJ Senga
DJ Senga

Vanaf450

Genres
AllroundDanceDiscoEighties / 80´sFeestFoutHardstyleHouseJazzLevenslied / volksNineties / 90`sReggaeRnBRockSeventies / 70`sSoulTechnoTop 40Trance

Videos
 • 2nd Bass
  2nd Bass

  Vanaf560 Feest DJ's

  DanceFeest
 • DJ Jeroen Laven
  DJ Jeroen Laven

  Vanaf250 Feest DJ's

  Apres-skiCarnaval
 • DJ Bert
  DJ Bert

  Op aanvraag Feest DJ's

  AllroundApres-ski
DJ Senga boeken doe je zelf!
Feest DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Feest DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ Senga beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Feest DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ Senga liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ Senga wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ Senga boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Feest DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.