Search icon

DJ Tom

DJ Tom

DJ's
Duits
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
DJ Tom maakt van iedere party een feest!
Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een leuke allround DJ? DJ Tom draait allround dans en stemmingsmuziek, afgewisseld door lekkere Dance Classics met Disco & Soul tot de swingende top 40 van dit moment. Uiteraard is ook het Limburgs en Duitse repertoire actueel. Gedurende 5 uurtjes draait hij non-stop naar uw wensen, zijn show is standaard voorzien van geluid tot ca. 70 – 80 personen. Verder wordt de dansvloer uitgelicht met 4 spots en is er standaard 1 microfoon aanwezig voor het houden van een toespraak en staat er een TV-scherm naast de DJ waar zo nu en dan een leuke videoclip verschijnt. Boekt u DJ Tom voor uw gelegenheid? Dan is hij ruim 1 uur voor aanvang op locatie om één en ander voor te bereiden. Tom heeft niet veel ruimte nodig, ca. 2 x 1,5 meter voor zijn DJ case en drie maal 1 vierkantenmeter voor de speakers en het lichtstatief. Zijn er obstakels of is de opstelplaats minder goed bereikbaar? Maak dit graag even vooraf kenbaar bij Tom. Boek nu DJ Tom Geuskens voor een heerlijk avondje!
Shows:
 • DJ TomPrijs op aanvraag
Genres
AllroundDanceDance ClassicsDiscoSoulTop 40

 • Peter Snijders
  Peter Snijders

  Vanaf600 Allround DJ's

  AllroundEighties / 80´s
 • Beach Party Show (Two Discjockeys)
  Beach Party Show (Two Discjockeys)

  Vanaf900 Allround DJ's

  AllroundDance Classics
 • Donkey Tonk Soundsystem
  Donkey Tonk Soundsystem

  Op aanvraag Allround DJ's

  AchtergrondmuziekBlues

DJ Tom boeken doe je zelf!

Allround DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ Tom beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ Tom liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ Tom wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ Tom boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.