Search icon

DJ Tuk Tuk

DJ Tuk Tuk

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
DJ Tuk Tuk komt met zijn Tuk Tuk naar jouw evenement en maakt er een groot feest van. Dj Tuk Tuk is erg breed inzetbaar en past zich overal aan. DJ Tuk Tuk Waarschijnlijk stopt u veel energie in het creëren van het ideale evenement of feest. Catering, locatie, artiesten….. alles moet op elkaar afgestemd worden. Toch? Al deze inspanningen zorgen voor een geheel waar u en de bezoekers van uw evenement blij van worden. Elke keer wilt u verrassen, daarom presenteren wij met trots de 'DJ Tuk Tuk'. Het is een originele Tuk Tuk professioneel omgebouwd tot DJ platform. De DJ staat vanuit het midden van de Tuk Tuk te draaien. Dit kan zelfs rijdend! De DJ Tuk Tuk zorgt voor een nieuw verrassend element van uw feest. De DJ Tuk Tuk kan op verschillende manieren worden ingezet. Waar kan je de Dj Tuk Tuk voor inzetten: - Voor grote festivals: Staand op een vaste plek of al rijdend over het terrein - Voor feesten en partijen: Als onderdeel van een Thema of als gangmaker - Voor beurzen & congressen: overdag met loungemuziek en ’s avonds voor een feest - Voor huwelijksfeesten: Bij mooi weer in de tuin of binnen in een zaal of bij u thuis, of als trouwvervoer - Voor Workshops: Wordt een Dj voor een dag, leer draaien in Tuk Tuk - Voor Sportieve evenementen: Gezellig buiten tussen de sporters - Voor product presentatie: Uw banner / reclame
Shows
DJ Tuk Tuk
DJ Tuk Tuk

Vanaf750

Genres
AchtergrondmuziekAllround

Videos
 • Brooklyn (Merijn Murk)
  Brooklyn (Merijn Murk)

  Op aanvraag VIP DJ's

  AllroundDance
 • KhoMha
  KhoMha

  Op aanvraag House DJ's

  HouseTechno
 • Feestnation
  Feestnation

  Op aanvraag House DJ's

  FeestHouse
DJ Tuk Tuk boeken doe je zelf!
DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ Tuk Tuk beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ Tuk Tuk liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ Tuk Tuk wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ Tuk Tuk boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.