Search icon

DJ's
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Lounge DJ Valentani weet met zijn muziek elke gewenst sfeer te creëren op de achtergrond of op voorgrond om op te dansen. Zijn stijlvolle uitstraling, brede repertoire en meedenkende flexibiliteit maken hem tot een uitgelezen DJ voor exclusieve evenementen. Valentani heeft samenwerkingen met zeer bijzondere live musici zoals DJ met zangeres/ percussioniste Gianna, DJ met viool en/of harpiste. DJ Valentani onderscheidt zich van andere DJ’s door de onnavolgbare wijze waarop hij zijn sets aanpast op het publiek, de ambiance, het thema of de doelstelling van het event, ongeacht of hij wordt ingezet als lounge DJ op een trendy beurs, als jazz DJ tijdens een diner of als dance DJ voor een exclusief feest. Door zijn bijzondere en grote muziekcollectie, zijn inlevingsvermogen en achtergrond, kan Valentani alle denkbare thema’s op een creatieve manier invullen, zoals bijvoorbeeld: “natuur”, “aarde, water, lucht en vuur” of nostalgie”. Ook produceert Valentani in opdracht bijzondere mixen, bijvoorbeeld voor de doop van een Russisch schip, voor een cross-over openingsact (klassiek-house), voor een modeshow of zelfs voor het lounge-muziek-kanaal in het vliegtuig (in opdracht van KLM/ The Supperclub).
Shows
DJ Valentani
DJ Valentani

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundJazzTop 40

 • Urvin Monte
  Urvin Monte

  Op aanvraag Allround DJ's

 • Vintage & Retro DJ Charley
  Vintage & Retro DJ Charley

  Vanaf400 Allround DJ's

  DiscoEighties / 80´s
 • Paul van de Laar
  Paul van de Laar

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundDance
DJ Valentani boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct DJ Valentani online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van DJ Valentani net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Allround DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DJ Valentani beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DJ Valentani liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DJ Valentani wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DJ Valentani boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.