Search icon

D!k (Dik)

D!k (Dik)

Bands
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

D!K is begonnen in 2005 als Rob en Carlo.nl. Rob Hofstede en Carlo Cancedda vormden het duo en speelden hiermee op kleinere feesten en in verschillende horeca-gelegenheden. Door het samenstellen van een eenmalige gelegenheidsband leerden Rob en Carlo en Tim de Jager elkaar kennen. De gedachte om het duo om te vormen tot een volledige band bestond al langer en het duo besloot Tim te vragen om deel hiervan uit te maken. Voor drums werd Wim van der Molen benaderd. Wim speelde al zeven jaar samen met Tim in diverse bands. Er werd druk gerepeteerd en er ontstond een gevarieerd en eigentijds repertoire. De band was er klaar voor! Rob en Carlo.nl als band was geboren en begon snel naam te maken. Na een jaar als viertal gespeeld te hebben bleek de aanvulling van een toetsenist noodzakelijk voor een breder repertoire. Uit een andere band van Tim, Total Toets, werd toetsenist Rob van den Berg gevraagd om Rob en Carlo.nl te versterken. Eind 2006 besloot Carlo de band te verlaten. De naam Rob en Carlo.nl moest vervangen worden voor een nieuwe naam. Na twee maanden discussiëren over welke namen geschikt waren, werd de definitieve naam gesuggereerd en besloten in vijf minuten: D!K In het begin vonden de meeste optredens in cafés en andere openbare gelegenheden plaats. Door keer op keer de tenten op hun kop te zetten, begonnen steeds meer mensen interesse in ons te krijgen. We werden steeds meer gevraagd voor bruiloften, partijen en optredens op de diverse feestweken. We gingen meer repeteren om ons te verbeteren en ons repertoire divers en uitgebreid te krijgen. Door keer op keer van ieder feest een D!K feest te maken kregen diverse evenementenbureau`s ook interesse en werd er steeds vaker gebeld voor allerlei bedrijfsevenementen en festivals door heel Nederland. De band heeft inmiddels meerdere eigen nummers uitgebracht zoals “Drekrees”, “Alles wat ik wil”, “Bledde Bier” en “Geen tijd voor mijn wijf”. Ook het nummer “Westland” werd uitgebracht waarmee ze de nummer 1 positie van de “Westlandse 100” veroverde. Uiteraard zijn we hier heel trots op! Na een achttal fantastische jaren, zal ook dit jaar weer een D!K jaar worden!
Shows
D!k (Dik)
D!k (Dik)

Vanaf1495

Genres
AllroundFeestLevenslied / volks

Videos
 • Waterproof Shampoo
  Waterproof Shampoo

  Vanaf3695 Coverbands

  AllroundFeest
 • Vroleuk Duo
  Vroleuk Duo

  Vanaf550 Coverbands

  AchtergrondmuziekAllround
 • Turn up the 90´s
  Turn up the 90´s

  Vanaf2250 Coverbands

  AllroundDance
D!k (Dik) boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct D!k (Dik) online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van D!k (Dik) net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is D!k (Dik) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat D!k (Dik) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van D!k (Dik) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je D!k (Dik) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.