Search icon

Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo)

Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo)

Muzikanten
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Heb jij een bijzonder evenement dat u wilt vieren en zoek jij hiervoor een doedelzakspeler? Stop dan met zoeken! Bij Hamish MacKay ben jij aan het juiste adres. Zorg ervoor dat jouw publiek wordt geraakt door de sound van de schotse doedelzak. Zoek jij een flexibele speler die zeer vaardig is en jou en jouw gasten een bijzonder kippenvelmoment bezorgt? Gilian Hettinga komt als solo doedelzakspeler graag uw evenement verrijken! Een ervaren solospeler die meer dan 10 jaar ervaring heeft. Hij wordt gewaardeerd om zijn eigen, muzikale stijl. Gekleed in de Mackay Highland Dress zorgt hij voor een sfeervolle show. Ook andere outfits zijn mogelijk in overleg! Ook zijn, afhankelijk van de locatie en de sfeer die u wilt creëren, optredens mogelijk met andere doedelzakken. De standaard prijs van een solo piper voor een optreden tot een uur is 250,- inclusief reiskosten. Wilt u een optreden die langer duurt of vraagt u meer maatwerk? Neem dan contact op voor een prijsopgave. Het aanvragen van verzoeknummers is mogelijk en geheel kosteloos indien dit uiterlijk twee weken voor het optreden wordt aangevraagd. Tijdens optredens kan Gilian, indien gewenst, ook nog uitleg geven over de doedelzak. U kunt zelfs even proberen of het doedelzak spelen voor u is weggelegd. Gilian gaat graag persoonlijk met u in gesprek om het optreden zoveel mogelijk naar wens te maken.  
Shows
Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo)
Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo)

Vanaf250

Genres
Levenslied / volks

Videos
 • One Man Show Band Bart Wentink
  One Man Show Band Bart Wentink

  Vanaf600 Muzikanten

  AchtergrondmuziekAllround
 • Nico Dezaire
  Nico Dezaire

  Vanaf250 Violisten

  JazzKlassiek
 • Jazz Trio Bas Toscani
  Jazz Trio Bas Toscani

  Vanaf455 Trio's

  AchtergrondmuziekJazz
Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo) boeken doe je zelf!
Muzikanten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Muzikanten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Muzikanten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Muzikanten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.