Search icon

Doenja

Doenja

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Na eerst als achtergrondzangeres te hebben meegewerkt aan diverse plaatopnames (o.a. bij de Zangeres Zonder Naam) nam zij in 1996 haar debuutalbum op! Waarvan o.a. ‘’De Zuidenwind” verscheen op single, als voorloper van haar album ‘’Dit ben Ik”. Radioaandacht en veel Airplay en een entree van ‘’De Zuidenwind” in de Mega Top 100 van zomer 1996 waren toen het resultaat. Dit alles nog onder de naam Dunja. Daarna volgde een lange periode van radiostilte rond haar persoontje en gedurende deze periode raakte Doenja volledig in de ban van het sporten. In die jaren heeft ze vele licenties en diploma’s gehaald en is gaan werken als sportlerares bij verschillende sportscholen waar zij perfect haar entertainmentgevoel kon uitdragen en binnen no-time volle lessen trok door haar enthousiaste manier van lesgeven. Het zingen is en blijft uiteindelijk toch haar passie en exact 10 jaar na haar laatste stappen in platenland komt zij wederom in contact met haar voormalige Platenbaas Rob Peters. In anderhalf jaar tijd kan er veel veranderen in het leven van een artiest(e)! Na de eerste release in 2006, van de singels “In de Hemel” (ja u leest het goed!), “De warme Zuidenwind ” alsmede het duet met de jongens van Helemaal Hollands “Leef als een zigeuner”, “Addio Amore, ga maar weg”, “Misschien ooit” en ‘’Ik ben met jou niet getrouwd” welke de vaderlandse hitlijst heeft behaald en “Waar, waar, waar is die man”. werd ook haar album ”Recht uit mijn hart” een feit. Na haar uitstap in de kinderpop en als duo ”Muze” heeft zij in 2016 de singles “Wat wil je nou en “Donder maar op” opgenomen met de geweldige bijbehorende clips. In 2017 heeft Doenja haar hit ‘Ik ben met jou niet getrouwd’ opnieuw opgenomen en is zij weer helemaal terug om Nederland opnieuw te veroveren. De nieuwe single ‘Ademloos’ van Doenja is net als de zangeres zelf: beiden hebben zichzelf al bewezen! Het Duitse origineel van Helene Fischer is de grootste Duitstalige hit van de afgelopen 10 jaar. In een frisse Nederlandse versie van Doenja en heeft in ons land reeds de hitparades bestormt ”Ademloos’ van Doenja is uitgebracht op het nieuwe Nederlandse label ‘Hitneus’ van Charly Prick. Doenja is een mooie spontane verschijning en als zij het podium betreed gaat menig hartje sneller kloppen. Ze zet dan ook de hele tent op zijn kop met haar veelzijdige repertoire tijdens haar optredens. Haar heerlijke eigentijdse Rocky sound zet de hele tent op z’n kop en voert iedereen mee naar een vulkaan van alleen maar feest! Zij is dan ook met grote regelmaat te zien in vele televisieprogramma’s alsmede haar clips. Al met al een bruisende dame die een graag geziene artieste is op de vele feesten en partijen en die u zeker niet snel meer zult vergeten.
Shows
Doenja
Doenja

Vanaf795

Genres
Levenslied / volks

Videos
 • Culture Beat
  Culture Beat

  Op aanvraag Zangeressen

  DanceFout
 • Amy Winehouse tribute by Caroline Lowe
  Amy Winehouse tribute by Caroline Lowe

  Op aanvraag Zangeressen

  JazzRnB
 • Joke de Kruijf
  Joke de Kruijf

  Vanaf1995 Zangeressen

  AllroundBlues
Doenja boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Doenja online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Doenja net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Doenja beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Doenja liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Doenja wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Doenja boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.