Search icon

Don Cartel

Don Cartel

DJ's
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Onvergetelijk Avond
Met het brede scala aan ervaring in variërende muziekstijlen weet Donkerte overal de tent op zijn kop te zetten. Of het nou freestyle of moombathon is, deze artiest weet hoe hij met zijn drive, humor en passie voor het vak een evenement BOOMING en SMASHING kan maken, zodat de vele bezoekers de juiste sexy en goede vibe beleven om los te gaan.

Wat kunnen wij u bieden

Don Cartel zal de beste beats hebben en zijn variatie in sets zijn elke set opnieuw uniek en verrassend. Met de laatste hits, eigen producties, zijn passie en skills die het publiek weet te waarderen en het hierdoor onmogelijk maken om stil te staan. Daarnaast bezitten we over de mogelijkheid om dit in geheel vast te leggen op videobeeld voor social media doeleinden. Zodat uw club/locatie meer aanzien of aandacht krijgt of kan krijgen qua beeldmateriaal op social media, indien dit gewenst is.
Shows:
 • Don CartelVanaf250
Genres
DiscoHardcoreHardstyleHouseTechnoTrance

 • The Vizitor
  The Vizitor

  Op aanvraag Hardstyle DJ's

  HardcoreHardstyle
 • Devin Wild
  Devin Wild

  Op aanvraag Hardstyle DJ's

  Hardstyle
 • Brennan Heart
  Brennan Heart

  Op aanvraag Hardstyle DJ's

  Hardstyle

Don Cartel boeken doe je zelf!

Hardstyle DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Hardstyle DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Don Cartel beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Hardstyle DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Don Cartel liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Don Cartel wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Don Cartel boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.