Search icon

Dorette Lagendijk - Fluitiste

Dorette Lagendijk - Fluitiste

Muzikanten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Dorette is een zeer enthousiaste en gepassioneerde fluitiste, die met virtuositeit, perfectie en veel plezier de dwarsfluit bespeelt. Ze is actief op het gebied van kamermuziek en geeft concerten, verzorgd recitals en muzikale intermezzo bij koorconcerten, huwelijken en uitvaarten, congressen en diners. Dorette is dochter van (wijlen) zangeres en pianiste Akke Lagendijk. Ze studeerde aan het conservatorium te Tilburg bij Raymond Delnoye, waar zij haar diploma docerend musicus behaalde. Vervolgens behaalde zij haar diploma uitvoerend musicus bij de fluitist Michelle Lefevre in Maastricht. Dorette volgde masterclasses in Parijs, Saint-Donat sur l’Herbasse, bij James Galway en Jeffrey Gilbert en in Nederland interpretatielessen bij Tijn van Eijk, Carlos Moerdijk, Abbie de Quant en Edward Witsenburg. Ook volgde zij diverse workshops bij het metropole orkest. Ze heeft in verschillende symfonie- en harmonieorkesten gespeeld, met dirigenten als Walther Boeykens, Jan Cober en Heinz Friesen. Dorette heeft kamermuziekseries gespeeld bij Marie-Cecile Moerdijk en concerten met Berdien Stenberg, Tijn van Eijk, Louis van Dijk en Pim Jacobs. Ook heeft zij als "Berdien Stenberg" opgetreden in de Soundmixshow van Henny Huisman. Ze vormt duo’s met harpistes, pianisten en organisten. Naast vakdiploma's voor soliste heeft ze ook het docerend vakdiploma behaald. Het is dus ook mogelijk om professionele fluitlessen bij haar te volgen. Verder verleent ze regelmatig medewerking aan CD- en TV opnames.  
Shows
Dorette Lagendijk - Fluitiste
Dorette Lagendijk - Fluitiste

Vanaf615


Videos
 • Ascot Jazz Trio
  Ascot Jazz Trio

  Vanaf850 Trio's

  AchtergrondmuziekJazz
 • Marijke de Jong - fluitiste
  Marijke de Jong - fluitiste

  Vanaf250 Fluitisten

 • Sologuitar Background Showcase
  Sologuitar Background Showcase

  Vanaf285 Gitaristen

  Jazz
Dorette Lagendijk - Fluitiste boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dorette Lagendijk - Fluitiste online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dorette Lagendijk - Fluitiste net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Fluitisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Fluitisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dorette Lagendijk - Fluitiste beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Fluitisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dorette Lagendijk - Fluitiste liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dorette Lagendijk - Fluitiste wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dorette Lagendijk - Fluitiste boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Fluitisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.