Search icon

Dr. Beeper Lounge Duo/Trio

Dr. Beeper Lounge Duo/Trio

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Saxofoon, zang en gitaar. Dat is een complete band. Tenminste, als die band dr. Beeper heet. Zonder te vervallen in standaard wachtkamermuziek verfrist dit duo (Robbert Koekoek en Alfons Verreijt) uw feest, receptie of diner dansant op helende wijze. Zet ze op een podium tijdens een spetterend feest, dan komt de geest uit de fles en geneest dr. Beeper zelfs de zwaardere patiënten van alledaagsheid! Dr. Beeper schrijft graag ook voor U een helend recept uit. Voor grotere feesten is dr. Beeper bereid zijn medisch team uit te breiden met een specialist op de bas en een hoogleraar op slagwerk.
Shows
Dr. Beeper Lounge Duo/Trio
Dr. Beeper Lounge Duo/Trio

Vanaf850

Genres
AchtergrondmuziekAllroundCeremonieDance ClassicsFeestPopTop 40

 • Foxx
  Foxx

  Vanaf1800 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Boston Tea Party
  Boston Tea Party

  Vanaf5795 Coverbands

  AllroundDance
 • Uncle Sue
  Uncle Sue

  Vanaf950 Coverbands

  FunkSeventies / 70`s
Dr. Beeper Lounge Duo/Trio boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dr. Beeper Lounge Duo/Trio beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dr. Beeper Lounge Duo/Trio liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dr. Beeper Lounge Duo/Trio wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dr. Beeper Lounge Duo/Trio boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.