Search icon

Dr. Robinson

Dr. Robinson

DJ's
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dr. Robinson heeft al bewezen meer te zijn dan zomaar een DJ. Wat hem compleet uniek maakt, is zijn live drumact. Hiermee draait hij niet alleen plaatjes, maar stuurt hij ook zijn eigen leds en visuals aan door te spelen op drums. Met elektronische en normale percussie-instrumenten verrijkt hij op het podium de muziek. Beats worden aan elkaar gemixt en een verbluffende show is geboren. Een DJ, VJ en muzikant dus. Dankzij optredens in uitgaanshoreca, op feesten, festivals en poppodia, is hij een all terrain vehicle. Niets weerhoudt hem ervan om een goede show neer te zetten, met een lekkere vaart komen alle gewenste muziekstijlen voorbij. Dance en House classic’s gaat moeiteloos over in Hiphop. Trap beats worden afgewisseld met Reggae, Funk en Soul. En als het moet knallen dan heeft Dr. Robinson de vetste Freestyle en Drum & Bass. Niet alleen is Dr. Robinson een all-in-one partystarter, hij is ook resident bij P79 in ‘'s-Hertogenbosch, Studio in Tilburg en de Eindhovense organisatie Oooh Shit!. In de afgelopen jaren heeft hij zich als dynamische DJ bewezen op het Sziget Festival, We Are Electric (Festival), Solar en in het legendarische Paradiso (Fuzed), om maar een paar namen te noemen. Bij Boomshakalak Soundsystem is deze energieke jongen een graag geziene gast, samen hebben ze Paaspop, Harmony of Hardcore en We Are Electric al laten knallen. Dr. Robinson is niet alleen allround in zijn platenkeuze, maar ook in de uitvoer van zijn act. Samenwerkingen met DJ’s of muzikanten geven een fantastische en soms onverwachte draai aan uw avond. Hij weet net die accenten te maken waardoor het publiek in beweging komt. Funky saxofoontonen over een swingende salsaplaat hebben al meer dan eens van een partijtje, een groot feest gemaakt.
Shows
Dr. Robinson
Dr. Robinson

Vanaf725

Genres
DanceElektroHouseAllround

Videos
 • DJ Galaga
  DJ Galaga

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundFeest
 • Guilty Pleasures DJ's
  Guilty Pleasures DJ's

  Vanaf895 Allround DJ's

  AllroundDance
 • Miss Vynila DJ
  Miss Vynila DJ

  Vanaf950 Allround DJ's

  AllroundInteractief / Op verzoek
Dr. Robinson boeken doe je zelf!
Allround DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dr. Robinson beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dr. Robinson liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dr. Robinson wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dr. Robinson boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.