Search icon

Drivah

Drivah

DJ's
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Als opkomend talent werd hij uitgenodigd door 3voor12XL om een live DJ set te verzorgen op de landelijke radiostation 3FM. Zijn naamsbekendheid begon te groeien doordat hij erg opviel tijdens het promoten en verkopen van zijn eigen Hip Hop & Dancehall mixtapes. Drivah begon met het ontwikkelen van zijn unieke stijl op diverse clubavonden in Nederland. Hij was al eerder te zien op festivals zoals Encore, Appelsap & Amsterdam Open Air. Zo verzorgde hij ook gastoptredens in landen als België, Duitsland, Zwitserland, Denemarken & Suriname. Zijn ‘hip-hop-achtige-DJ-flair’ zorgde ervoor dat hij vaker gevraagd werd om voorprogramma’s te verzorgen van vele internationale namen zoals Wiz Khalifa, Big Sean, Rick Ross, French Montana, Rae Sremmerd e.a. Drivah bracht eerder mixtape werk uit met bekende namen uit de Nederlands Hip Hop scene zoals Adje, Mocromaniac, SBMG. Daarnaast tourde hij anderhalf jaar door Nederland als DJ van de (helaas voormalige) Hip Hop formatie ‘HydroBoyz’ (Hindabuilding). Na het releasen van zijn debuutsingle in 2012 werd zijn werk beloond met een nominatie in de categorie ‘Beste Dj’ op de State Awards. Waar zijn focus de afgelopen jaren nog op het afronden van zijn Bachelor lag, is de lang verwachte single ‘Nooit Meer’ in samenwerking met o.a. Frenna & Jonna Fraser (New Wave) inmiddels een feit. Zijn platenkeuze is een muzikale ervaring van Hip Hop en R&B die verfijnd en aangesterkt wordt door Elektronische & Caribische invloeden. Drivah staat klaar om met zijn unieke ‘flair & swag’ de dansvloeren in te kleuren. Ready for the #RIDE…?
Shows
Drivah
Drivah

Prijs op aanvraag

Genres
HipHopLatinRnBUrban

Videos
 • Afrolosjes Soundsystem
  Afrolosjes Soundsystem

  Op aanvraag Urban DJ's

  HouseLatin
 • Puri
  Puri

  Op aanvraag Urban DJ's

  HouseUrban
 • Odin
  Odin

  Op aanvraag Urban DJ's

  FunkHipHop
Drivah boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Drivah online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Drivah net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Urban DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Urban DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Drivah beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Urban DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Drivah liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Drivah wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Drivah boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Urban DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.