Search icon

Drive in vanaf 100 personen excl. DJ

Drive in vanaf 100 personen excl. DJ

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wanneer u graag een feest wilt geven maar het budget laag wilt houden voor het licht en geluid. Dan bent u met deze show klaar, hij is geschikt voor een publiek van 100 tot 300 man of meer! Wij maken gebruik van het Spaanse geluidsmerk Master Audio. Dit levert zeer mooie klanken op voor zowel zang, een band of voor een DJ. Wanneer u deze show boekt krijgt u 2 bassen en 2 toppen geleverd. Hier krijgt u ook CD spelers bij geleverd van het merk Pioneer. Tevens krijgt u hier een mooie lichtshow bij aangeboden. Dit word geleverd op een Balk van ongeveer 7 meter breed, hierin hangen verschillende lichteffecten. Hierbij gaat het om een stroboscoop, een mushroom en een variërend aantal movingheads. Bij deze show krijgt u helaas geen artiest erbij. Tevens is dit wel te organiseren door de rijke kennis aan DJ’s, dit uiteraard wel tegen meer prijs. Wij kunnen de show natuurlijk altijd uitbreiden extra services, zie hiervoor mijn act extra opties. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen en zal ik u altijd netjes en vriendelijk te woord staan.
Shows:
 • Drive in vanaf 100 personen excl. DJVanaf355
Genres
AllroundFeest

 • Flair
  Flair

  Op aanvraag Allround

  AllroundTop 40
 • Solid Ash
  Solid Ash

  Op aanvraag Allround

  AllroundTop 40
 • Jazz de Ville Roadshow
  Jazz de Ville Roadshow

  Vanaf2000 Allround

  DanceJazz

Drive in vanaf 100 personen excl. DJ boeken doe je zelf!

Allround zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Drive in vanaf 100 personen excl. DJ beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Drive in vanaf 100 personen excl. DJ liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Drive in vanaf 100 personen excl. DJ wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Drive in vanaf 100 personen excl. DJ boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.