Search icon

Dubbel Solo

Dubbel Solo

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

DUBBEL SOLO bestaat uit Meriam Bruggink en Willem Jansen die met een enorm repertoire van alle markten thuis zijn en komen graag naar uw evenement! Meriam en Willem zijn een feestelijk en supergezellig duo die vele genres zingen, zowel solo als duetten. Naast Nederlandstalig zingen ze ook in het Duits en Engels. En dan ook nog in elk denkbaar muziekgenre. Zo kun je luisteren en genieten van het levenslied, de onvervalste smartlappen maar ook heerlijke ballads. En dan ook nog ……… schlager, reggae, country, Rock ’n Roll en popmuziek. En dat allemaal uit de jaren 60 tot nu. Ook themafeesten en stoepfeestjes behoren tot de mogelijkheden. Kortom, voor elke gelegenheid hebben ze een passend programma. Dubbel Solo = Dubbel Plezier met muziek voor iedereen! Dubbel Solo zijn zowel te boeken voor een kort optreden, maar ook voor een avondvullend programma draaien ze hun hand niet voor om. Dubbel Solo is in het bezit van eigen modern en professioneel geluid tot 500 personen met de daarbij passende verlichting. Daarnaast hebben ze hun eigen geluidstechnicus die het geheel met de uiterste vakbekwaamheid verzorgd.

Shows
Instellingen en verzorgingshuizen
Instellingen en verzorgingshuizen

Vanaf245

Kort optreden
Kort optreden

Vanaf275

Avondvullend
Avondvullend

Vanaf495

Genres
AllroundApres-skiCeremonieCountryDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestFolkFoutInteractief / Op verzoekKerstLevenslied / volksNineties / 90`sOktoberfestPopReggaeRockRock & RollSeventies / 70`sSixties / 60`sTop 40

Videos
 • Lucas en Gea
  Lucas en Gea

  Op aanvraag Zanggroepen

  Levenslied / volks
 • De Tappers
  De Tappers

  Op aanvraag Zanggroepen

  FeestFout
 • De Sjonnies
  De Sjonnies

  Op aanvraag Zanggroepen

  FeestFout
Dubbel Solo boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dubbel Solo online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dubbel Solo net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zanggroepen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dubbel Solo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dubbel Solo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dubbel Solo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dubbel Solo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zanggroepen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.