Search icon

Duelling Pianos

Duelling Pianos

Bands
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een wervelende show van twee piano’s en twee entertainers: TheDuelling Piano’s Een wervelende show van twee piano’s en twee entertainers: The Duelling Piano’s. Waarin twee Singing Pianoplayers samen op twee witte vleugels de zaal op zijn kop zetten. In iedere stijl en op maat gesneden voor de avond verzorgen zij een spetterende show voor iedere feestelijke gelegenheid. Uw gasten worden uitgenodigd om mee te zingen en te dansen met de tot grote hoogten stijgende Pianoplayers. Of kunnen rustig dineren en converseren terwijl The Pianoplayers het verloop van de gelegenheid op gepaste wijze begeleiden. De mogelijkheid bestaat om het gezelschap uit te breiden met meer muzikanten, waarmee een klein orkest ontstaat. En het feest helemaal compleet kan worden. De Duelling Pianos is een populair en uniek concept waar velen inmiddels met plezier van hebben geproefd. Een prachtig hart voor al uw partijen, een muzikaal hoogtepunt voor ieder feest. Live optreden 2 zingende pianisten -Speelduur: 3 x 50 min. -Inclusief licht en geluid tot 200 personen met extra microfoon voor speeches. Speelduur kan verlengd worden en opbouw plus soundcheck duurt 40 minuten.
Shows
Duelling Pianos
Duelling Pianos

Vanaf1185

Genres
AllroundInstrumentaal

 • Feest Piano
  Feest Piano

  Vanaf750 Pianoshows

  AllroundApres-ski
 • The Great Pianos
  The Great Pianos

  Vanaf2295 Pianoshows

  AllroundDance Classics
 • Coverband Feestband Backstage
  Coverband Feestband Backstage

  Vanaf1350 Coverbands

  AllroundFeest
Duelling Pianos boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Duelling Pianos online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Duelling Pianos net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Pianoshows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pianoshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duelling Pianos beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pianoshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duelling Pianos liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duelling Pianos wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duelling Pianos boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Pianoshows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.