Search icon

Duo Casper & Marlene akoestische act

Duo Casper & Marlene akoestische act

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een TOP act. Gitaar en zang. Dit ervaren duo kan op elke gelegenheid geplaatst worden en heeft veel goede referenties van horeca, festivals en andere opdrachtgevers. Beide zingen en alles is 100% Live. Prijs is inclusief installatie tot 250 personen.

Marlène & Casper

Een top akoestische act. Dit ervaren en professionele duo is geschikt voor elke gelegenheid en heeft veel goede referenties van diverse opdrachtgevers in binnen en buitenland. Beide zingen en alles is 100% live. Marlène: In Suriname geboren en in Amsterdam opgegroeid. Marlène staat al op de planken vanaf haar 9e levensjaar. Ze toerde door geheel Europa met haar eigen zang, acrobatie en limbo act. Tevens speelde ze in diverse bekende top 1000 bands. Later als zangeres in de meidengroep ‘De L’Amore’. Momenteel solozangeres samen met gitarist/zanger Casper. Muziek raakt alle emoties en dat is precies wat Marlène wil bereiken als ze zingt. Kippenvel! Zanger/gitarist/producer/singer/songwriter Casper is een oude rot in het vak. Speelde in veel bands en toerde over de halve wereld met onder andere Eastcoast, NO-ID en alom bekende top1000 bands zoals Rendez-Vous, Zoommm, Manhattan, Time. Tevens begeleidde hij talloze binnen en buitenlandse artiesten. Hij bespeelt de gitaar op unieke wijze. Marlène & Casper brengen repertoire voor iedere doelgroep…Modern, 60/70/80 en 90-er jaren muziek in een totaal nieuw jasje waarbij Casper zijn akoestische gitaar als een hele band laat klinken.
Shows:
 • Duo Casper & Marlene akoestische actVanaf545
Genres
Eighties / 80´sNineties / 90`sPopSeventies / 70`sSixties / 60`sTop 40

Videos
 • Diep Triest
  Diep Triest

  Op aanvraag Coverbands

  Levenslied / volks
 • Band & Breakfast
  Band & Breakfast

  Vanaf3495 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Switch
  Switch

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundDance Classics

Duo Casper & Marlene akoestische act boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duo Casper & Marlene akoestische act beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duo Casper & Marlene akoestische act liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duo Casper & Marlene akoestische act wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duo Casper & Marlene akoestische act boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.