Search icon

Duo CeCe

Duo CeCe

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Duo CéCé, of één van deze geweldige improvisatie-acteurs, kruipt in elke gewenste huid. Een knorrende opa, een populaire popster, de zonderling met dito pak, de rubberen ober…. Of wilt u misschien een robot, een monster, Buffalo Bill of uw eigen echtgeno(o)t(e)? Boek Duo Cece nu via TotalBookings. Het improvisatie-duo CéCé staat letterlijk in haar hemd. Niet omdat het warm is. Ook niet omdat de acteurs erg te spreken zijn over hun benen. Zelfs niet omdat het witte Hema-ondergoed zo geweldig afkleedt. Neen, niets van dit alles. Het duo ziet het beeldige ondergoed als symbool voor een oneindige inlevingsvermogen en talent zich in elk personage te personificeren. Absurd, vindingrijk, grappig en verbaal vaardig. Daarbij is één lid van het duo een briljant bewegingskunstenaar. Michael Jackson? Geen probleem! Een robot? Staat als een huis! Naast hun geweldige improvisatietalent hebben de acteurs van het duo CéCé ook een paar vaste (welkomst)acts waaronder 'de Welkomatic' en 'Make 'm laugh' waarbij één van de twee de gasten uitdaagt de ander aan het lachen te maken: een hilarische podiumact. Hebt u een idee maar weet u niet hoe? Wilt u iets maar weet u niet wat? Wilt u iemand maar weet u niet wie? Zoek niet verder maar boek CéCé! Belangrijk bij een act met CéCé is dat beide acteurs (of één van hen) voldoende informatie krijgt over de te spelen personage(s). Daarom is het gebruikelijk dat wij voorafgaand aan het optreden een goed overleg hebben met de opdrachtgever. Bij dit overleg is voor een kleine meerprijs ook één van de twee acteurs aanwezig. Voor veel (gangbare) typetjes hebben wij alle kleding en attributen in huis. Voor bijzondere typetjes moeten wij kleding en attributen huren. De huurprijs wordt dan als meerprijs in de gage verwerkt.
Shows
Duo CeCe
Duo CeCe

Vanaf1200


 • Lakeien met hartjesballonnen
  Lakeien met hartjesballonnen

  Vanaf695 Animatie acts

 • Zingend Telegram Jacob Kooimans
  Zingend Telegram Jacob Kooimans

  Vanaf245 Animatie acts

 • Bloem & Bloempje
  Bloem & Bloempje

  Vanaf595 Animatie acts

Duo CeCe boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Duo CeCe online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Duo CeCe net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duo CeCe beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duo CeCe liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duo CeCe wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duo CeCe boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.