Search icon

Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's

Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Magie en humor. Een gouden combi die je maar weinig tegenkomt. Duo Dodo brengt de twee samen. Dit markante illusionistenduo boek je voor podiumshows tussen de 10 en 50 minuten. Illusionisten Chris Bordet en Woedy Woet vonden elkaar in hun liefde voor Charlie Chaplin, Jacques Tati en Buster Keaton. Naast hun individuele werk als tafelgoochelaar vormen ze sinds 4 jaar Duo Dodo, waarbij ze hun voorliefde voor deze iconen uitleven. Nadat het duo opviel op het Amsterdam Fringe Festival worden hun acts en theaterprogramma's geregeld geboekt voor openingen, theaterprogramma's, variétéavonden, festivals en privégelegenheden. WAT MOET IK ME DAARBIJ VOORSTELLEN? Bekijk voor een indruk van de 'Duo Dodo-stijl' het filmpje (klik 1 keer naar rechts in het plaatje hierboven). KIDS & LANGUAGE NO PROBLEM De shows van Duo Dodo zijn een visueel en muzikaal spektakel. Het duo maakt geen gebruik van tekst. Acts en theatershows van Duo Dodo zijn dus ook geschikt voor optredens in het buitenland of voor internationale gezelschappen. Geschikt voor alle leeftijden. WAAR TREEDT DUO DODO OP? Mits er een podium aanwezig is (zie ook de rider) geeft Duo Dodo bij jou op locatie een op maat gemaakte show. In overleg is het mogelijk in Amsterdam of Den Haag een (besloten) show in een theater te boeken. WAT KOST HET? De gage is afhankelijk van de duur van de act en de bereikbaarheid van de locatie. Neem contact op voor een gedetailleerde offerte. WIE ZIJN DE DODO'S? * CHRIS BORDET Geboren in Parijs, getogen in Zwitserland. Vanaf zijn achtste reist hij door heel Europa met zijn shows. Hij trok mee met een circus, gaf voorstellingen op cruiseschepen, trad op in televisieprogramma's en leidde in Biel (Zwitserland) zijn eigen goocheltheater. * WOEDY WOET Maakte ruim dertig jaar geleden zijn debuut als goochelaar. Tweemaal werd hij nationaal kampioen. Hij reisde met zijn acts de hele wereld over, onder andere naar Taiwan, Zurich, Wenen en Japan. Hij trok een seizoen lang mee met Cirque du Soleil en had
Shows
Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's
Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's

Vanaf1175


Videos
 • MindLeader | Magic & Mystery Entertainment
  MindLeader | Magic & Mystery Entertainment

  Op aanvraag Illusionisten

 • Magic Show
  Magic Show

  Vanaf450 Illusionisten

 • Oosterse magie / Table Magic
  Oosterse magie / Table Magic

  Vanaf655 Illusionisten

Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.