Search icon

Duo Joyride

Duo Joyride

Bands
Nederlands
Engels
Duits
Spaans
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Duo Joyride verzorgd al meer dan 20 jaar allround muziek en entertainment door heel Nederland op o.a. bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, personeelsfeesten, vakantieparken, verenigingsfeesten, seniorenmiddagen, cruiseschepen of op welk ander evenement dan ook. Duo Joyride bestaat uit de zangeres en entertainster Marthy of de zangeres en entertainster Linda en de zanger, gitarist en entertainer René en heeft allround Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot heden. Aangezien Joyride in diverse bezettingen al meer dan 2000 optredens heeft verzorgd, kunt u van hen dus een behoorlijk op elkaar ingespeelde combinatie verwachten met nog steeds een bijzonder frisse en enthousiaste uitstraling. Door de huidige technische mogelijkheden produceren zij ondanks het feit dat zij maar met twee personen optreden, toch de sound van een volledige band of orkest. Op verzoek hebben zij ook de mogelijkheid tot het inpassen van enkele showsets. Dit houdt in dat zij indien u dit wenst, later op de avond één, twee of drie van deze showsets brengen, zodat het gehele optreden van Joyride nog gevarieerder wordt. Indien het mogelijk is en indien u dit wenst, kunnen zij deze showsets ook op een bruisend en interactieve manier tussen uw gasten in brengen. De showsets duren per set ongeveer 30 minuten. In elke showset zitten Engels- en Nederlandstalige nummers door de jaren heen en tevens in diverse genres. Daarnaast vinden er per showset acht kledingwisselingen plaats. Uw gasten zullen dus ook door al deze kledingwisselingen van de ene in de andere verbazing vallen. Ook bij de showsets is de insteek een volle dansvloer en zal er hier en daar een lach ook niet ontbreken. Kortom: de showsets kunnen een unieke, spetterende en zeker zeer verrassende aanvulling op uw feest zijn. Voor het brengen van deze showsets worden geen extra kosten berekend. Joyride is eventueel ook te boeken als Trio Joyride of als Joyride XL (4 á 5 personen) Voor de korte pauzes gebruikt Joyride een softwarematig DJ systeem. Dus ook deze korte pauzes kunnen geheel naar wens worden ingevuld.
Shows:
 • Duo JoyrideVanaf650
Genres
AllroundLevenslied / volksPopTop 40AchtergrondmuziekCeremonieSeventies / 70`sSixties / 60`s

Videos
Foto's
 • Solivi Events
  Solivi Events

  Vanaf625 Allround

  AllroundEighties / 80´s
 • Maelox
  Maelox

  Vanaf1795 Allround

  AllroundFeest
 • Kleine Drive-in Show
  Kleine Drive-in Show

  Vanaf450 Allround

  Dance ClassicsEighties / 80´s

Duo Joyride boeken doe je zelf!

Allround zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duo Joyride beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duo Joyride liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duo Joyride wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duo Joyride boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.