Search icon

Duo Mu-Chique

Duo Mu-Chique

Muzikanten
Engels
Nederlands
Overig
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Violist Nathan Hol en accordeonist Martin Boskamp vormen samen "Duo Mu-Chique" Gezellige stijlvolle muziek op uw evenement De naam zegt al genoeg: Twee muzikanten die muziek maken op chique gelegenheden, maar ook op een gezellige middag of avond, een diner of receptie binnen of buiten: zij kunnen zich al spelend begeven naar alle plaatsen op het evenement. De troeven van het Duo Mu-Chique zijn het aangename geluidsniveau, de herkenbaarheid, gezelligheid, emotie, tango, Weens, zigeunermuziek, musette, Nederlands, Italiaans, kortom, voor elk wat wils........... Naast het optreden als “lopend duo” met dit gezellige repertoire speelt het Duo Mu-Chique indien gewenst ook licht jazzy repertoire vanaf een vaste plaats met (elektrische) piano/viool of een combinatie met accordeon/viool. Het duo beschikt over een eigen geluidsinstallatie, indien nodig/gewenst. De afgelopen 10 jaar heeft ons duo met veel succes opgetreden op de meest uiteenlopende locaties bij een breed scala aan gelegenheden. Vaak als achtergrondmuziek, maar met veel plezier ook op de voorgrond. Maar altijd smaakvol, functioneel en ten dienste van uw evenement! ... "Fijne herkenbare muziek", "Wij konden prima converseren bij deze geluidssterkte", " Dank jullie wel, kwaliteit en klasse", "Inderdaad: Mu-CHIQUE", "Gezelligheid op niveau", "Muziek uit alle windstreken, heerlijk om naar te luisteren"...
Shows:
 • Duo Mu-ChiqueVanaf655
Genres
AchtergrondmuziekJazzLevenslied / volks

Videos
 • Dixie Duo Swing ‘n Roll
  Dixie Duo Swing ‘n Roll

  Op aanvraag Duo’s

  AllroundFeest
 • Strootman & Stadhouders
  Strootman & Stadhouders

  Vanaf1415 Duo’s

  JazzKlassiek
 • Niels Bijl & Gertie Bruin
  Niels Bijl & Gertie Bruin

  Vanaf550 Duo’s

  KlassiekLevenslied / volks

Duo Mu-Chique boeken doe je zelf!

Duo’s zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Duo’s direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duo Mu-Chique beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Duo’s boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duo Mu-Chique liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duo Mu-Chique wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duo Mu-Chique boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.