Search icon

Duo Robbert Fossen & Thomas Toussaint

Duo Robbert Fossen & Thomas Toussaint

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De award winnende Robbert Fossen en Thomas Toussaint vormen een ijzersterk duo dat klassieke Chicago Blues met veel diepgang ten gehore brengt. Doeltreffend gitaarspel, zang met een ongekende beleving, een steady kickdrum aangevuld met verduiveld harmonicaspel: dit duo heeft het! (gage bespreekbaar...) Robbert (1969) won in 2014 de Blues Award voor beste blueszanger van Nederland. Ook voor 2016 is hij weer genomineerd voor deze titel. In 2013 behaalde hij als eerste en enige Nederlandse blues-act ooit de finale op de prestigieuze International Blues Challenge in Memphis. Begin 2017 haalde hij hier de halve finale. Robbert heeft meerdere bands en duo’s. Robbert deelde met vele Amerikaanse blues-artiesten het podium, onder andere bij door hem georganiseerde tours met deze artiesten. Enkele namen: Magic Slim, John Primer, Tail Dragger, Willie Kent, Melvia ‘Chick’ Rodgers, Lil’ Jimmy Reed, Lola Gulley, Willie Buck e.a. ‘Blues youngblood’ Thomas Toussaint (1990) is één van Nederlands beste harmonica-spelers op dit moment, ondanks dat hij eigenlijk pas drie jaar speelt: hij heeft dan ook de Blues Award 2016 voor beste harmonicaspeler gewonnen. Thomas beheerst vele stijlen en technieken van spelen. Met hulp van een aantal gerenommeerde Ameri-kaanse spelers heeft hij zich dit door serieuze studie eigen gemaakt. Met zijn eigen Thomas Toussaint Band en vele gastoptredens heeft hij al de nodige ‘kilometers’ ge-maakt om zich als frontman, sideman èn bandleider staande te houden. Deze ‘kilometers’ maakt hij onder andere met internationale artiesten John Primer en Tail Dragger: daarnaast met Neerlands’ Robbert Fossen, Eric Jan ‘Mr Boogie Woogie’ Overbeek, ‘Little Steve’ van der Nat en ‘Fat Harry’ Dorth.
Shows
Duo Robbert Fossen & Thomas Toussaint
Duo Robbert Fossen & Thomas Toussaint

Vanaf475

Genres
Blues

Videos
 • The Coffeecats
  The Coffeecats

  Op aanvraag Coverbands

  Allround
 • Sesam Sensation
  Sesam Sensation

  Op aanvraag Coverbands

  Allround
 • Mexicaans Mariachi Duo – Los del Sol
  Mexicaans Mariachi Duo – Los del Sol

  Op aanvraag Coverbands

  Latin
Duo Robbert Fossen & Thomas Toussaint boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duo Robbert Fossen & Thomas Toussaint beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duo Robbert Fossen & Thomas Toussaint liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duo Robbert Fossen & Thomas Toussaint wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duo Robbert Fossen & Thomas Toussaint boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.