Search icon

Bands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Duo Route 66 speelt heerlijke dansbare nummers van lang geleden tot heden. Bezetting vrouwelijke Bassist, zanger gitarist. Muziek o.a. van The Stones, U2, Bowie, Golden Earring, Ed Sheeran, Alvaro Soler, Beyonce, De Dijk, The Scene, Leonard Cohen, Trammps, Stevie Wonder, Herman Brood, Prince, Tina Turner etc... Duo Route 66 bestaat uit twee ervaren muzikanten die al in elke Nederlandse gelegenheid hebben opgetreden en al jaren op rij de best verkopende act zijn tijdens de Duitse Oktoberfesten. Het repertoire bestaat uit bekende moderne en oudere nummers maar alles is dansbaar of heeft een hoog meezing gehalte. Zij maken gebruik van de allerbeste installatie die er te krijgen is en het klinkt echt fantastisch. Speelduur in nader overleg vast te stellen maar een avondvullend programma behoort tot de mogelijkheden.

Hoe werkt deze fantastische band?

In zijn eigen studio maakt Robert orkestbanden (tracks) waar hij zelf de drum en toetsen partijen inspeelt. Deze orkestbanden zijn van een zeer hoge kwaliteit en omdat Robert en Angie tijdens een optreden zelf gitaar en bas spelen klinkt het als een complete live band waar de vrolijkheid en muzikale perfectie vanaf straalt. Van te voren komen kijken is iedere week mogelijk op een woensdagavond in Den Haag. Dit is zonder overdrijven 1 van de beste Duo Acts van dit moment en een absolute aanrader als u een leuk feest wil vieren zoals een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest enz. enz.. Daar zij geen gebruik maken van een levende drummer blijft het geluidsvolume altijd op een prettig niveau. Mocht u denken dat het niet mogelijk is om voor deze prijs een goede act te boeken dan zouden wij u ten zeerste willen aanraden om vooraf bij dit duo te gaan kijken. Gegarandeerd dat u geen behoefte meer hebt om naar andere acts te kijken.
Shows
Duo Route 66
Duo Route 66

Vanaf425

Genres
PopRockSoul

Videos
 • La Fonque
  La Fonque

  Vanaf2400 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Around the Jukebox
  Around the Jukebox

  Vanaf750 Coverbands

  JazzPop
 • The Great Pianos
  The Great Pianos

  Vanaf2295 Coverbands

  AllroundDance Classics
Duo Route 66 boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Duo Route 66 online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Duo Route 66 net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duo Route 66 beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duo Route 66 liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duo Route 66 wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duo Route 66 boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.