Search icon

DUO Striptease

DUO Striptease

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wij zijn Slim en Small, twee entertainers en beschikbaar voor (duo) striptease shows.
Als twee lange, slanke en blonde voorkomen is er geen ontkomen aan! Wij maken jouw feest of event compleet met onze striptease shows. De shows zijn beschikbaar in vele thema's: Politie agente, army girls, verpleegsters, secretaresses, SM Meesteressen, 1001 nacht en meer! De show is eventueel inclusief uitgebreide lapdance met alles erop en eraan. Ook is het mogelijk striptease on stage te hebben en draaien we meerdere rondes.
Shows
DUO Striptease
DUO Striptease

Vanaf300


 • Python act
  Python act

  Vanaf400 Dansshows

 • De Echte Moulin Rouge Dansshow
  De Echte Moulin Rouge Dansshow

  Vanaf1200 Dansshows

 • Team Remix
  Team Remix

  Vanaf250 Dansshows

  Allround
DUO Striptease boeken doe je zelf!
Dansshows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DUO Striptease beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DUO Striptease liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DUO Striptease wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DUO Striptease boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dansshows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.