Search icon

Duo Traverso

Duo Traverso

Muzikanten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Duo Traverso is een klassiek duo die uistapjes maakt naar Argentijnse en Braziliaanse muziek. De Tango Oblivion van Piazzolla uit Argentina is hier ook onderdeel van. Duo Traverso vertolkt klassieke muziek met Piano, Dwarsfluit & Sopraan Saxofoon Ons repertoire is romantisch licht-klassiek, met componisten als: Fauré, Bach, Borodin, Debussy, Elgar, Hahn, Massenet, Saint-Saëns en Rachmaninoff. Verder spelen we een paar tango’s van Piazzolla en Nazareth. Duo Traverso is uniek. Naar eigen inzicht hebben we pianostukken en orkestwerken geschikt gemaakt voor onze combinatie van instrumenten. Karin beheerst naast de dwarsfluit (alt en sopraan) namelijk ook de sopraansaxofoon, die zich uitstekend leent voor het licht-klassieke genre. Onze vertolkingen van de Vocalise en Symphony no.2 van Rachmaninoff en Le Printemps van Reynaldo Hahn zijn zeer de moeite waard!
Shows
Duo Traverso
Duo Traverso

Vanaf400

Genres
KlassiekLatin

Videos
 • Anouk Lievens – violiste
  Anouk Lievens – violiste

  Op aanvraag Duo's

  CountryJazz
 • Novakoski
  Novakoski

  Vanaf650 Duo's

 • The ForEverly Brothers
  The ForEverly Brothers

  Vanaf1650 Duo's

  CountryPop
Duo Traverso boeken doe je zelf!
Duo's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Duo's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duo Traverso beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Duo's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duo Traverso liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duo Traverso wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duo Traverso boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Duo's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.