Search icon

Duo Unique

Duo Unique

Muzikanten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Voor elk soort feest te boeken binnen en buiten. En duo met onbeperkt veel mogelijkheden voor bijna alle soort evenementen. !! Niets is te gek !! Wat is zo 'Unique' en wat zijn de mogelijkheden. Wij kunnen op winkelcentra, braderieën en andere binnen/buitenactiviteiten door onze mobiele kwalitatieve versterking. !! Geen stroom en kabels nodig !! Daardoor wordt op iedere plek de 'Perfecte Sound' gecreëerd. Met all-round repertoire wordt iedereen vermaakt door de herkenbaarheid van de liedjes uit de afgelopen 70 jaar. Op bruiloften en recepties kan er gekozen worden voor 'achtergrond muziek' op basis van professionele begeleidingstapes en geluid. Met 'Easy listening' Golden Love Songs' kunt u rustig genieten en praten zonder muziek als stoorzender. Desgewenst kunt u er zelfs voor kiezen om met trompetgeschal u activiteit te laten openen. Zo hoeft u niet een aparte act te boeken, wat veel geld en geregel scheelt !!! Wilt u lekkere herkenbare dansmuziek? Ook dat is geen probleem. Met groot geluid en kwaliteitsbanden kunnen wij er een groot feest van maken ! Heeft u een activiteit met een speciaal thema? Ook daar is een ruime keuze van aan kledij: Kijkt u eens bij: Thema's Let op! de prijs is gebaseerd voor een optreden in b.v. winkelcentra, tuincentra en kleine bijeenkomsten waar wij ons mobiel moeten verplaatsen. Voor bruiloften, evenementen, feesten, en noem maar op rekenen wij extra kosten voor licht en geluid zie de rider. _________________________________________________________________________________________________________ Unique " Pieten": Het Muzikale Pietenduo van nederland ! Een gezellig stukje muziek om de kinderen in de leukste tijd van het jaar te vermaken. Wat is er leuker dan dat ??!! Met meer dan 20 sinterklaasliedjes hebben wij een groot en Unique repertoire. Alle grote meezingers komen aan bod: Zie Ginds Komt De Stoomboot, Sinterklaas Kapoentje, Sinterklaasje Kom Maar Binnen Met Je Knecht, Hij Komt Hij Komt en nog vele andere ........ Met professionele representatie is succes gegarandeerd op elk soort 'Sinterklaas-Event'. ! De kinderen komen voor de pieten, maar wij zeker ook voor de kinderen ! mogelijkheden: 2 uur is 2 × 35 minuten 699 euro excl. btw (tussen 2 uren) 3 uur is 3 × 35 minuten 799 euro excl. btw (tussen 3 uren) 4 uur is 4 × 35 minuten 899 euro excl. btw (tussen 4 uren) 5de uur is ook mogelijk
Shows
Unique " Pieten": Het Muzikale Pietenduo van nederland !
Unique " Pieten": Het Muzikale Pietenduo van nederland !

Prijs op aanvraag

een swingend "Dixie duo"
een swingend "Dixie duo"

Vanaf400

Unique " Pieten": Het Muzikale Pieten duo van Nederland !
Unique " Pieten": Het Muzikale Pieten duo van Nederland !

Vanaf500

een swingend "Dixie duo"
een swingend "Dixie duo"

Vanaf599

Unique " Pieten": Het Muzikale Pietenduo van nederland !
Unique " Pieten": Het Muzikale Pietenduo van nederland !

Vanaf600

Duo Unique (ambulant en podium band)
Duo Unique (ambulant en podium band)

Vanaf699

Unique " Pieten": Het Muzikale Pietenduo van nederland !
Unique " Pieten": Het Muzikale Pietenduo van nederland !

Vanaf775

een swingend "Dixie duo"
een swingend "Dixie duo"

Vanaf775

Duo Unique (grotere feesten o.a Bruiloften, bedrijfsfeesten, privefeesten ect.)
Duo Unique (grotere feesten o.a Bruiloften, bedrijfsfeesten, privefeesten ect.)

Vanaf899

Genres
AchtergrondmuziekAllroundDance ClassicsEighties / 80´sNineties / 90`sSeventies / 70`sSixties / 60`sZeroes / oo`sSinterklaasInstrumentaalJazzLatin

Videos
Foto's
 • Contemplatie concert
  Contemplatie concert

  Vanaf660 Harpisten

  InstrumentaalKlassiek
 • De Brass band
  De Brass band

  Vanaf1895 Orkesten

  Allround
 • Dino Saluzzi Group (ECM)
  Dino Saluzzi Group (ECM)

  Vanaf4245 Accordeonisten

Duo Unique boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Duo Unique online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Duo Unique net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Duo's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Duo's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duo Unique beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Duo's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duo Unique liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duo Unique wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duo Unique boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Duo's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.