Search icon

Duo Unique

Duo Unique

Muzikanten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Voor elk soort feest te boeken binnen en buiten. En duo met onbeperkt veel mogelijkheden voor bijna alle soort evenementen. !! Niets is te gek !! Wat is zo 'Unique' en wat zijn de mogelijkheden. Wij kunnen op winkelcentra, braderieën en andere binnen/buitenactiviteiten door onze mobiele kwalitatieve versterking. !! Geen stroom en kabels nodig !! Daardoor wordt op iedere plek de 'Perfecte Sound' gecreëerd. Met all-round repertoire wordt iedereen vermaakt door de herkenbaarheid van de liedjes uit de afgelopen 70 jaar. Op bruiloften en recepties kan er gekozen worden voor 'achtergrond muziek' op basis van professionele begeleidingstapes en geluid. Met 'Easy listening' Golden Love Songs' kunt u rustig genieten en praten zonder muziek als stoorzender. Desgewenst kunt u er zelfs voor kiezen om met trompetgeschal u activiteit te laten openen. Zo hoeft u niet een aparte act te boeken, wat veel geld en geregel scheelt !!! Wilt u lekkere herkenbare dansmuziek? Ook dat is geen probleem. Met groot geluid en kwaliteitsbanden kunnen wij er een groot feest van maken ! Heeft u een activiteit met een speciaal thema? Ook daar is een ruime keuze van aan kledij: Kijkt u eens bij: Thema's Let op! de prijs is gebaseerd voor een optreden in b.v. winkelcentra, tuincentra en kleine bijeenkomsten waar wij ons mobiel moeten verplaatsen. Voor bruiloften, evenementen, feesten, en noem maar op rekenen wij extra kosten voor licht en geluid zie de rider. _________________________________________________________________________________________________________ Unique " Pieten": Het Muzikale Pietenduo van nederland ! Een gezellig stukje muziek om de kinderen in de leukste tijd van het jaar te vermaken. Wat is er leuker dan dat ??!! Met meer dan 20 sinterklaasliedjes hebben wij een groot en Unique repertoire. Alle grote meezingers komen aan bod: Zie Ginds Komt De Stoomboot, Sinterklaas Kapoentje, Sinterklaasje Kom Maar Binnen Met Je Knecht, Hij Komt Hij Komt en nog vele andere ........ Met professionele representatie is succes gegarandeerd op elk soort 'Sinterklaas-Event'. ! De kinderen komen voor de pieten, maar wij zeker ook voor de kinderen ! mogelijkheden: 2 uur is 2 × 35 minuten 699 euro excl. btw (tussen 2 uren) 3 uur is 3 × 35 minuten 799 euro excl. btw (tussen 3 uren) 4 uur is 4 × 35 minuten 899 euro excl. btw (tussen 4 uren) 5de uur is ook mogelijk
Shows:
 • Unique " Pieten": Het Muzikale Pietenduo van nederland !Prijs op aanvraag
 • een swingend "Dixie duo"Vanaf400
 • Unique " Pieten": Het Muzikale Pieten duo van Nederland !Vanaf500
 • een swingend "Dixie duo"Vanaf599
 • Unique " Pieten": Het Muzikale Pietenduo van nederland !Vanaf600
 • Duo Unique (ambulant en podium band)Vanaf699
 • Unique " Pieten": Het Muzikale Pietenduo van nederland !Vanaf775
 • een swingend "Dixie duo"Vanaf775
 • Duo Unique (grotere feesten o.a Bruiloften, bedrijfsfeesten, privefeesten ect.)Vanaf899
Genres
AchtergrondmuziekAllroundDance ClassicsEighties / 80´sNineties / 90`sSeventies / 70`sSixties / 60`sZeroes / oo`sSinterklaasInstrumentaalJazzLatin

Videos
Foto's
 • Das Niederländisches Alpenduo Unique
  Das Niederländisches Alpenduo Unique

  Vanaf625 Duo’s

  Apres-skiCarnaval
 • Andrew Laureth
  Andrew Laureth

  Vanaf350 Duo’s

  AchtergrondmuziekAllround
 • Duo Franco
  Duo Franco

  Vanaf600 Duo’s

  Jazz

Duo Unique boeken doe je zelf!

Duo’s zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Duo’s direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Duo Unique beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Duo’s boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Duo Unique liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Duo Unique wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Duo Unique boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.