Search icon

Dutch Boy George

Dutch Boy George

Acts - clinics and shows
Engels
Beschikbaarheid opvragen

The Dutch Boy George startte zijn carrière in 1987 met een deelname aan de soundmixshow. Sindsdien is hij niet meer weg te denken op de Nederlandse en Internationale podia. The Dutch Boy George lijkt niet alleen sprekend, ook zijn stem is werkelijk zodanig lijkend dat Boy George zelf zeer onder de indruk is van deze act. Inmiddels heeft The Dutch Boy George zijn act verder verfijnd en wordt hij alom geprezen om zijn werkelijk perfecte live imitatie. In een 20 minuten durend optreden zingt The Dutch Boy George de bekendste hits van Culture Club en zet hij keer op keer een groot feest van herkenning neer. Met nummers als: Do you really want to hurt me, It’s a miracle, Karma Chameleon, Victims en I just wanna be loved worden de jaren ‘80 weer tot leven gebracht. Naast een tape-optreden staat The Dutch Boy George open om live uit te gaan met een orkest.The Dutch Boy George is de onmisbare schakel op (jaren ‘80) evenementen, discotheken, festivals en clubs. The Dutch Boy George is een creatie van Gerard de Haan. Boy George was altijd al een grote inspiratiebron vanwege zijn excentrieke uitstraling en muziekstijl. Na zijn opleiding aan de Kunstacademie-mode heeft hij zich gespecialiseerd in visagie. Al meer dan 20 jaar verzorgt Gerard de visagie en haar van bekende persoonlijkheden voor diverse magazines en tv programma’s. Door deze specialisatie heeft hij de look van Boy George tot in de perfectie verfijnd. Sinds 5 jaar is Gerard ook fotograaf van bekende Nederlanders en heeft hij een eigen VIP-metamorfose in een bekend weekblad. Om zijn stem te perfectioneren heeft Gerard speciaal een zangopleiding afgerond en tot op de dag van vandaag onderhoud hij zijn stem met zanglessen. Gerard’s passie op het podium is de mensen blij te maken met zijn verschijning en repertoire. The Dutch Boy George is de onmisbare schakel op (jaren ‘80) evenementen, discotheken, festivals en clubs.
Shows
Dutch Boy George
Dutch Boy George

Vanaf995

Genres
Eighties / 80´sPopTribute

Videos
 • Diva Turner
  Diva Turner

  Vanaf650 Imitators

  Dance ClassicsEighties / 80´s
 • Frans Bauer Imitator perfecte look-a-like
  Frans Bauer Imitator perfecte look-a-like

  Vanaf995 Imitators

  Levenslied / volksTribute
 • Sean Connery look a like
  Sean Connery look a like

  Vanaf850 Imitators

Dutch Boy George boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dutch Boy George online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dutch Boy George net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dutch Boy George beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dutch Boy George liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dutch Boy George wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dutch Boy George boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.