Search icon

Dutch Spiders From Mars

Dutch Spiders From Mars

Bands
Engels
Covers
Beschikbaarheid opvragen

Toen zanger Arjan Stender in januari 2016 vernam van David Bowie’s plotselinge overlijden was hij –net als iedereen- met stomheid geslagen. Hij besloot ter plekke dat de beste manier om Bowie te eren was om z’n muziek levend te houden. Een tributeband moest er komen. Alle muzikanten die hij benaderde hapten meteen toe; The (Dutch) Spiders From Mars waren geboren. De optredens in de afgelopen jaren maakten duidelijk dat The Spiders niet zomaar een Bowie tributeband is. The Spiders proberen niet om Bowie te imiteren, maar ze zorgen ervoor dat ze de essentie van elk nummer weten te pakken. Ze zien er daarnaast geen been in om hier en daar een extra solootje, breakje of intrumentaal stuk in te lassen, net zoals Bowie z’n nummers live ook vaak anders speelde dan op de plaat. Arjan lijkt helemaal niet op David maar hij heeft de perfecte stem voor dit repertoire, en hij zingt de nummers met een intensiteit alsof hij ze zelf geschreven heeft. The Spiders nemen je mee op een reis langs de muzikale highlights van David Bowie; van Ziggy Stardust tot en met het aangrijpende Lazarus.
Shows
Concert
Concert

Vanaf1750

Genres
PopRockTribute

Foto's
 • Fierce
  Fierce

  Vanaf3250 Tributebands

  FeestNineties / 90`s
 • Lady Gaga Donna Marie
  Lady Gaga Donna Marie

  Op aanvraag Tributebands

  DancePop
 • Stayin Alive
  Stayin Alive

  Op aanvraag Tributebands

  PopTribute
Dutch Spiders From Mars boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dutch Spiders From Mars online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dutch Spiders From Mars net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dutch Spiders From Mars beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dutch Spiders From Mars liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dutch Spiders From Mars wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dutch Spiders From Mars boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.