Search icon

Dutch Spiders From Mars

Dutch Spiders From Mars

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Toen zanger Arjan Stender in januari 2016 vernam van David Bowie’s plotselinge overlijden was hij –net als iedereen- met stomheid geslagen. Hij besloot ter plekke dat de beste manier om Bowie te eren was om z’n muziek levend te houden. Een tributeband moest er komen. Alle muzikanten die hij benaderde hapten meteen toe; The (Dutch) Spiders From Mars waren geboren. De optredens in de afgelopen jaren maakten duidelijk dat The Spiders niet zomaar een Bowie tributeband is. The Spiders proberen niet om Bowie te imiteren, maar ze zorgen ervoor dat ze de essentie van elk nummer weten te pakken. Ze zien er daarnaast geen been in om hier en daar een extra solootje, breakje of intrumentaal stuk in te lassen, net zoals Bowie z’n nummers live ook vaak anders speelde dan op de plaat. Arjan lijkt helemaal niet op David maar hij heeft de perfecte stem voor dit repertoire, en hij zingt de nummers met een intensiteit alsof hij ze zelf geschreven heeft. The Spiders nemen je mee op een reis langs de muzikale highlights van David Bowie; van Ziggy Stardust tot en met het aangrijpende Lazarus.
Shows:
 • ConcertVanaf1750
Genres
PopRockTribute

Videos
Foto's
 • A Tribute To Barbra Streisand
  A Tribute To Barbra Streisand

  Vanaf2250 Tributebands

  KlassiekPop
 • DEPECHE MORE ( tribute to depeche mode )
  DEPECHE MORE ( tribute to depeche mode )

  Vanaf1600 Tributebands

  AllroundEighties / 80´s
 • IMVINCIBLE (met liveband)
  IMVINCIBLE (met liveband)

  Vanaf1850 Tributebands

  Pop

Dutch Spiders From Mars boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dutch Spiders From Mars beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dutch Spiders From Mars liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dutch Spiders From Mars wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dutch Spiders From Mars boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.