Search icon

DVDJ Rob van Rossum

DVDJ Rob van Rossum

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze Ras-Entertainer DJ past zich volledig aan op uw feest of evenement! Als u er zeker van wilt zijn dat er een DJ uw feest naar uw wensen invult, dan bent u op zoek naar de ervaren DJ Rob van Rossum! Sleutelwoorden voor een avond met Rob zijn muziek, show, plezier en feest. Vele hits van zowel nu (EDM/Dance, Urban) als uit de jaren 70s / 80s / 90s zullen voorbij komen. Hij werkt als DJ voor oa: Radio Veronica, Event Republic, artiestenplanner, Stage Events, Xsaga, Dechesne & Boertje, WOP, The Entertainment Factory, Van Zantenhal, tevens draait Rob vele (bedrijfs)feesten op jaar basis. Goed voor u om te weten is dat Rob te boeken is met een compleet eigen professionele DJ licht/video en geluidset Voor wie niet precies weet wat de term DVDJ term betekent: Een DVDJ draait, mixt en scratcht niet met vinyl of cd's (mp3s) maar met …. videoclips! Behalve muziek is dus meteen ook de videoclip (en veel meer) te zien. Rob zal behalve een schitterende DJ-booth ook al de benodigde techniek meenemen. De extra entertainmentwaarde die het draaien met videobeelden heeft zal iedereen gegarandeerd overtuigen (denk ook eens aan uw sponsor uitingen). Techniek: De DJ-Booth & de digitale techniek: een professioneel en stoer (of op aanvraag chique wit) uitziende DJ-booth met de beste geluid/video componenten en twee grote 60 inch full HD-schermen. De Pioneer CDJ-2000 nexus multimedia spelers waarmee, net als bij andere cd-spelers voor dj's, het tempo (de pitch) veranderd kan worden en je zelfs kunt scratchen. Het unieke van de combinatie van deze spelers en de videosoftware Serato is dat geluid en beeld wat je er ook mee doet perfect blijven. Om het audio en video te kunnen mixen gebruikt Rob de spectaculaire Pioneer DJM900 SRT nexus in combinatie met Serato video software. Deze combinatie is dus perfect voor de job. Behalve videoclips, zijn er ook 'live' beelden van het publiek te zien alsmede mooie animaties en waar gewenst sponsorbeelden.
Shows
DVDJ Rob van Rossum
DVDJ Rob van Rossum

Vanaf900

Genres
AllroundEighties / 80´sNineties / 90`sSeventies / 70`sSixties / 60`s

 • Sebastian Dubois
  Sebastian Dubois

  Op aanvraag Allround DJ's

  AllroundHardcore
 • L.O.N
  L.O.N

  Vanaf500 Urban DJ's

  HipHopLatin
 • Retro DJ Charley Met div. DJ booths
  Retro DJ Charley Met div. DJ booths

  Vanaf525 Vintage - Retro DJ's

  AchtergrondmuziekAllround
DVDJ Rob van Rossum boeken doe je zelf!
DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is DVDJ Rob van Rossum beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat DVDJ Rob van Rossum liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van DVDJ Rob van Rossum wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je DVDJ Rob van Rossum boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.