Search icon

Dylan Haegens

Dylan Haegens

Vloggers and bloggers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dylan Haegens is een Nederlandse videomaker, filmmaker en acteur op YouTube. Op YouTube heeft hij de kanalen Dylan Haegens en TeamDylanHaegens. Zijn eerste filmpjes maakte hij toen hij een jaar of twaalf was met de camera van zijn opa, inmiddels heeft hij meer dan een miljoen vaste volgers op YouTube. In 2016 was Dylan Haegens deelnemer aan het programma Jachtseizoen van StukTV, hij wist van hen te ontsnappen en eindigde op de tweede plek.
Vlogs
Samen met Mert Ugurdiken nam hij iedere dinsdag de vlogs op. In een auto reden ze naar een vestiging van McDonald's, terwijl ze alles bespraken van de afgelopen week. Haegens is ook bekend vanwege zijn medewerking aan de 'Marokkaan-geeft-rijlesvideo's' van Mert Ugurdiken. Het YouTube-kanaal Dylanhaegens is gestart in 2010. Zijn filmpjes zijn in totaal al ruim 25 miljoen keer bekeken. In 2017 behaalde hij op het kanaal de mijlpaal van 1 miljoen abonnees. De filmpjes van Haegens zijn bedoeld voor de doelgroep 12 tot 21 jaar. In zijn video's worden aansprekende voorvallen en problemen behandeld die veelal binnen deze doelgroep spelen zoals uit de klas gestuurd worden, mislukte pranks en beschamende ouders.
Top 10
Vooral Haegens' 'Top 10'-video's zijn populair. In deze filmpjes stelt hij een top 10 samen van een bepaald onderwerp. Enkele voorbeelden hiervan zijn '10 manieren om de klas uitgestuurd te worden', '10 mensen met superkrachten' en '10 gestoorde gamers'. De Top 10-video's trekken gemiddeld meer dan een 1,5 miljoen kijkers per aflevering.
TeamDylanHaegens
In 2010 besloot Haegens een tweede kanaal te beginnen, 'Dylanhaegens2'. "Kijkers stuurden berichten dat ze wilden weten hoe ik echt ben", zo legde hij uit. "Want in mijn sketches acteer ik. Maar persoonlijke filmpjes passen niet op het kanaal Dylanhaegens, vond ik, dat is een kanaal voor komedie". In juni 2016 veranderde Haegens de naam 'Dylanhaegens2' in 'TeamDylanHaegens' omdat hij dit beter vond passen, aangezien de andere leden van het team een net zo belangrijke rol spelen voor het kanaal.
Shows
Dylan Haegens
Dylan Haegens

Prijs op aanvraag


Videos
 • Jandino Asporaat
  Jandino Asporaat

  Op aanvraag Vloggers and bloggers

 • Robert-Jan Knook - Dagvoorzitter
  Robert-Jan Knook - Dagvoorzitter

  Vanaf1245 Dagvoorzitters

 • Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour)
  Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour)

  Vanaf395 Presentatoren

  AllroundCeremonie
Dylan Haegens boeken doe je zelf!
Vloggers and bloggers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Vloggers and bloggers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dylan Haegens beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Vloggers and bloggers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dylan Haegens liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dylan Haegens wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dylan Haegens boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Vloggers and bloggers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.