Search icon

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Presentator, Fashion host, Stylist, Representatie Trainer, Catwalktrainingen, Bedrijfspresentaties Dyon Hagenaars staat al sinds 1990 op de planken. En of dat nou de planken zijn van een catwalk als fashion host, op een feest als zgn kartrekker of tijdens een presentatie.
In alle vormen van presentatie staat hij garant voor kwaliteit en professionaliteit.
Hij begon na zijn modellen carrière als founder van DC Models, een modellenbureau dat dit jaar al 27 jaar bestaat. In die periode was hij onder andere presentator van het tv programma ‘You Make Me Feel So Good’ naast Mariëlle Bastiaansen. Verder is hij het vaste gezicht van alle Lady’s Night in alle Holland Casino NL vestigingen en doet hij alle Ladies Nights voor Pathé. Maar ook de Bijenkorf huurt hem in als presentator wanneer ze hun Dolle Dwaze Dagen hebben. De laatste tijd werkt hij ook vaak door het land als Kleed en Styling coach. Tijdens dit soort avonden geeft hij adviezen over kledingkeuzes en geeft hij tips en tricks hoe mensen (dames en heren) zichzelf beter kunnen presenteren. Maar ook zakelijke evenementen en presentaties neemt hij voor zijn rekening. Hij rijkt jaarlijks ondernemers trofeeën uit en doet openingen van bedrijfspanden. Daarnaast geeft hij twee maal per jaar een 20- wekelijkse representatie cursus. In deze cursus komen alle facetten aan bod van het modellen vak. Zo komen loop-, houding en catwalk training aan bod. Make-up, spreken in het openbaar, spreken voor een camera, hoe gedraag je je voor een fotocamera tijdens een fotoshoot etc. Kortom een ruim inzetbare presentator / gastheer.
Shows
Dyon Hagenaars
Dyon Hagenaars

Vanaf655


 • Nanne Meijer
  Nanne Meijer

  Op aanvraag Presentatoren

 • Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour)
  Peter Faber (accordeonist-zanger-troubadour)

  Vanaf395 Presentatoren

  AllroundCeremonie
 • Presentatie door Fred Zuiderwijk
  Presentatie door Fred Zuiderwijk

  Vanaf725 Presentatoren

Dyon Hagenaars boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Dyon Hagenaars online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Dyon Hagenaars net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Dyon Hagenaars beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Dyon Hagenaars liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Dyon Hagenaars wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Dyon Hagenaars boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.