Search icon

Earth Wind For Hire

Earth Wind For Hire

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Earth Wind for Hire hebben het voorrecht gehad om op te treden met verschillende 70’s legendes, die hun de inspiratie hebben gegeven tot het oprichten van de band. Namen zoals Heatwave, Odyssey, Rose Royce, Shalamar, the Real Thing, Candy Staton, George McRae, Imagination en Boney M. A BBC Radio 2 series was recent vernoemd naar de band De band speelde als 1e tribute band op het Glastonbury festival. Earth Wind for Hire werden door Chris Moyles in zijn breakfast show op Radio 1 genoemd als de beste genoemde tribute band ooit. Earth Wind for hire traden ook op tijdens de premiere van “Saturday Night Fever” the London stage show, en kregen een goede reactie hiervoor in “NOW” Magazine. Earth Wind For Hire vormde de band na hun medewerking aan de show “Don’t Walk … Boogie!” een productie in London’s west end. Zij worden sindsdien gezien als de beste en bekendste entertainers in dit genre. De groep is een kleurrijk uit 9 personen bestaande formatie die op eigen wijze met hun uniek entertainment de show weten in te kapselen en daardoor de klassiek soul, funk en disco sounds van de 1970’s tot leven brengen. De funky vocalisten worden begeleid door een geweldige band en treden op in een non stop, back- to-back, floor-stomping, roof-raising show. De show iis inclusief tributes van Artiesten zoals Stevie Wonder enMichael Jackson, en alle dansvloer giganten zoals Chic, Sister Sledge, Kool and the Gang, Rose Royce en natuurlijk Earth Wind And Fire. De show is funky, vurig en soms zelfs een beetje komisch. De band wisselt regelmatig van kleding om ook dichter bij de tribute artiest te komen die ze op dat moment vertolken.
Shows
Earth Wind For Hire
Earth Wind For Hire

Prijs op aanvraag

Genres
PopTribute

Videos
 • Buddy Holly Tribute
  Buddy Holly Tribute

  Op aanvraag Tributebands

  Fifties / 50`sInstrumentaal
 • Volbeer
  Volbeer

  Op aanvraag Tributebands

  Rock
 • Shades of Seattle
  Shades of Seattle

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
Earth Wind For Hire boeken doe je zelf!
Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Earth Wind For Hire beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Earth Wind For Hire liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Earth Wind For Hire wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Earth Wind For Hire boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.