Search icon

Ed de Beer

Ed de Beer

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De liefste en vrolijkste beer van Nederland is Ed de Beer. Altijd vriendelijk en staat klaar voor een knuffel. Deze Beer maakt graag veel kinderen blij. Ontmoet Ed de Beer want hij is knuffelbaar, aaibaar en altijd in voor een Meet en Greet
Shows:
 • Ed de BeerVanaf595

 • De Knuffelbeer
  De Knuffelbeer

  Vanaf600 Karakters / meet & greet

 • Halloween Event
  Halloween Event

  Vanaf4750 Karakters / meet & greet

 • TVKarakter Parade
  TVKarakter Parade

  Vanaf4995 Karakters / meet & greet

Ed de Beer boeken doe je zelf!

Karakters / meet & greet zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters / meet & greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ed de Beer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters / meet & greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ed de Beer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ed de Beer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ed de Beer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.