Search icon

Ed Sheeran Coverband

Ed Sheeran Coverband

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De allerbeste Ed Sheeran coverband! Jonny Smokes speelt de greatest hits van Ed Sheeran. Gitaren - Loopstation - beatboxen - Alle grote hits van Ed Sheeran! - Volledige live performance van een one-man-band. - Een unieke ervaring! Voor de aangegeven prijs speelt de Ed Sheeran Coverband 1,5 uur.
Shows
Ed Sheeran Coverband
Ed Sheeran Coverband

Vanaf725

Genres
Pop

Videos
 • Rod Stewart – Tribute Act
  Rod Stewart – Tribute Act

  Vanaf2695 Tributebands

  RockTop 40
 • Annie Lennox Tribute act - Jo Farrow
  Annie Lennox Tribute act - Jo Farrow

  Op aanvraag Tributebands

  PopRnB
 • U24U2
  U24U2

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
Ed Sheeran Coverband boeken doe je zelf!
Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ed Sheeran Coverband beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ed Sheeran Coverband liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ed Sheeran Coverband wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ed Sheeran Coverband boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.