Search icon

Eddy 2-Force

Eddy 2-Force

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Eddy begon, samen met zijn jongere broer, zijn zangcarrière als 2-FORCE. Eddy wist al snel dat zingen zijn grote passie zou worden. Na het stoppen van 2-FORCE als duo bestaat 2-FORCE alleen uit Eddy. EDDY 2-FORCE woont samen met zijn vrouw en twee zoons in Almere. Naast het zingen (en entertainen van zijn publiek) is EDDY 2-FORCE in zijn spaarzame vrije uurtjes te vinden op het voetbalveld of tafeltennisclub. Eddy staat voor een gevarieerd optreden, een divers repertoire van heerlijke 70/80 tot aan Nederlandstalige meezingers. Eddy voelt zich op het podium meer dan thuis en het contact met zijn publiek loopt als rode draad door zijn optreden. Door zijn charismatische uitstraling weet EDDY 2-FORCE het publiek direct voor zich te winnen. EDDY 2-FORCE : born to perform!
Shows:
 • Eddy 2-ForcePrijs op aanvraag
Genres
Eighties / 80´sFeestLevenslied / volksSeventies / 70`s

Videos
 • Dennis Franke
  Dennis Franke

  Op aanvraag Zangers

  Allround
 • Donald (Joe Cocker imitator)
  Donald (Joe Cocker imitator)

  Vanaf795 Zangers

  AllroundEighties / 80´s
 • SuperFoef
  SuperFoef

  Vanaf525 Zangers

  Apres-skiCarnaval

Eddy 2-Force boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Eddy 2-Force beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Eddy 2-Force liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Eddy 2-Force wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Eddy 2-Force boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.