Search icon

Eddy’s Tuinfeest

Eddy’s Tuinfeest

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Eddys Tuinfeest. De sfeer van een tuinfeest nu live bij u op het podium! Zanger Eddy Walsh is bekend van café Bolle Jan en treedt al jaren op door het hele land, maar hij komt nu met een nieuw concept: Eddy’s Tuinfeest! Een gezellig decor, meezingen en -dansen met het Meezingteam, een hoop leuke give-a-ways en live optredens van Eddy Walsh plus Tom Haver of Arno Kolenbrander.
Shows
Eddy’s Tuinfeest
Eddy’s Tuinfeest

Prijs op aanvraag

Genres
Levenslied / volks

Videos
 • JetSet
  JetSet

  Op aanvraag Allround

  AllroundEighties / 80´s
 • De Verjaardags DJ Drive-In Show
  De Verjaardags DJ Drive-In Show

  Vanaf245 Allround

  AllroundApres-ski
 • The Rousers
  The Rousers

  Vanaf2150 Allround

  AllroundDance Classics
Eddy’s Tuinfeest boeken doe je zelf!
Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Eddy’s Tuinfeest beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Eddy’s Tuinfeest liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Eddy’s Tuinfeest wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Eddy’s Tuinfeest boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.